Arama sonuçları: *

1. VeVx

Cinebench r23 r24 skorlarım düşük mü? :'(

Arkadaşlar imzamdaki sistemimi kullanıyorum hafif oc hafif undervolt ile kullanıyorum. Çünkü soğutucum gördüğünüz gibi kule tipi. Benim için yetersiz olduğunu düşünüyorum ama bu konuda kafam karışık. Az önce yaptığım multicore testlerinin ve W kullanım değerlerinin görsellerini alta ekliyorum bu...
  2. VeVx

Yeni ASUS AIO soğutucular duyuruldu.

https://www.asus.com/microsite/all-in-one-liquid-cooling/ bu linkten çeşitleri görebilirsiniz. Bende daha yeni imzadaki sistemime soğutucu bakıyordum. TUF Gaming LC II 360 ARGB almayı düşünüyordum. TUF Gaming LC III 360 ARGB LCD versiyonu duyurulmuş (LCD ekransız siz olan eski LC II tarzı...
  3. VeVx

Öneri Honeywell PTM 7950 vs Arctic mx-6 🔥🔥 cinebench r24 ve r23 skorları

Selamlar arkadaşlar 5 ay önce sürdüğüm Arctic mx-6 yı Honeywell ptm 7950 ile değiştirdim. Cinebench skorları aşağıya görsel olarak koyuyorum. Deepcool AK620 digital soğutucu kullanıyorum. ilk gözlemlerimi kısaca aktarayım. Honeywell ptm 7950 5-6 derece daha serin çalışıyor. Boşta da aynı şekilde...
  4. VeVx

Öneri 9700x Soğutucu önerisi

Selamlar 3-4 aydır 9700x kullanıcısıyım. 3 aydır da deepcool ak 620 kule tipi soğutucu kullanıyorum. Ama anladığım kadarıyla bu soğutucu yetmiyor. Thermal throttling yani sıcaklık nedeniyle darboğaz yaşıyorum cpu kendini limitliyor. Bu durumla alakalı undervolt mu önerirsiniz önerirseniz...
Geri