Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Scythe Fuma2 Bağlantı Problemi

Selam, fuma 2 almıştım montajını yaparım dedim ama ne kadar video izlediysem bağlantısı farklı direk anakarta vida ile bağlantı yapıyorlar benim anakartta boş gidiyor diş yuvası yok 2. Fotoğrafta ki şeylerle bağlantı yapamıyorum
  2. F

Scythe fuma2 montaj işlemi

Selam, fuma 2 almıştım montajını yaparım dedim ama ne kadar video izlediysem bağlantısı farklı direk anakarta vida ile bağlantı yapıyorlar benim anakartta boş gidiyor diş yuvası yok 2. Fotoğrafta ki şeylerle bağlantı yapamıyorum 1621413427 Söktüm bekliyorum yok mu yardımcı olabilecek ?
  3. F

SCYTHE 120+120mm FUMA 2 SCFM-2000 Kasaya sığar mı ?

Merhaba, Konu ile alakam fazla olmadığı için direk hepsini yazdım belirttiğim soğutucu kasaya sığar mı ? Sanırım iyi bi soğutucu konu açmadan önce biraz göz gezdirdim stok soğutucusu ile yayın vs açtığımda 85 derecelere çıkıyordu bu soğutucu ile tahmini kaç derece alırım GIGABYTE GeForce...
  4. F

SCYTHE 120+120mm FUMA 2 SCFM-2000 Kasaya sığar mı ?

Merhaba, Konu ile alakam fazla olmadığı için direk hepsini yazdım belirttiğim soğutucu kasaya sığar mı ? Sanırım iyi bi soğutucu konu açmadan önce biraz göz gezdirdim stok soğutucusu ile yayın vs açtığımda 85 derecelere çıkıyordu bu soğutucu ile tahmini kaç derece alırım GIGABYTE GeForce RTX...
  5. F

Yeni sisteme soğutucu takınca garanti dışı kalır mı ?

Geçen hafta itopya dan sistem siparişini verdim sistem geldiğinde silverstone ar01 v2 kendim takmayı düşünüyorum ileride bir sorun olup garanti göndermek gerekirse stok soğutucuyu eski haline getirip göndermek gerekli mi kendi taktığım soğutucudan garanti dışı kalma gibi bir durumu olur mu ...
  6. F

Silverstone AR01 V2 ?

Merhaba, Forumda bu soğutucuyu tavsiye eden çok kişi olduğunu gördüm fiyatı da uygun olduğundan dolayı almaya karar verdim. Sistemim henüz elime ulaşmadı, Bu soğutucuyu kendim montaj edebilir miyim ? Termal macun için silverstone nin kutu içerisinden çıkan macunu kullansam sorun yaşar mıyım ? Bu...
Top Bottom