Arama sonuçları: *

1. Giray Kaya

Kasa fanımın yapragi kirildi

Led dosedim kasaya ledleri duzgun yaptim mi diye elimle kabloya dokuncamtim isinmismi diye neyse parmagim cat diye yapraga deydi kirildi yaprak balans i bozuldu kasa sallaniyo kule tipi islemci sogutucum sallaniyo teknik servis donus yapmayacak youtubeden video izledim ama yapistiriyo oluyo...
  2. Giray Kaya

ryzen masterden yaptığım ocu test ettim iyi nasıl biosa geçiririm

ryzen masterden yaptığım ocu test ettim iyi nasıl biosa geçiririm
  3. Giray Kaya

Dark guardian orj fan vs ??? Fan

Kasam dark guardian asagida gorundugu gibi duruyor 1 egzos 3 tanede onde fan var islemci sogutucum t6 ultra ryzen 5 3600 kullaniyorum Bu fanlar kasa ile berbaer geldi simdi 2 ust 2 de alta takmak istiyorum ama tane 60 tl fanlar iyi aynisini alirsam performas modu falan bunlar ile optimize...
  4. Giray Kaya

kasanın hava akış yönü

kasamın hava akış yönünün tam tersine çalışıyo işlemci fanı oc yaptım 65 derecede çalışıyo şuan oyudayım 65 derece geziyo işlemci soğutucunun yönünü düzeltince çok bi derece düşermi
  5. Giray Kaya

forumun overclockcuları kendini belli edebilirmi

ryzen 5 3600 oc yapmak istiyorum ekran kartım asus dual 5700 evo oc yapmıcam zaten uygulamsı ile tek tıkla oc oluyo ramlerim 3200mhz ama ben bunu 3600mhz yapmak istiyorum yani kısaca işlemci ile ramleri oc yapmak istiyorum bir sıkıntı çıkmadan yapmak istiyorum usta occuları bekliyorum
  6. Giray Kaya

işlemci soğutucu iade

işlem soğutucu aldım termal macunu sürdüm ve taktım ama üst kısmlarııdna hafif darbe olduğunu aladım ve iade edip başka bir soğutucu almaya karar verdim darkın soğutucusunu alıcam sizce yapmalımıyım üst kısmmdaki darbeler etkilemiyor bişey
  7. Giray Kaya

t6 soğutma

t6 soğutma aldım arakadaşım 100tl daha koyup daha iyi bişey alırdın dedi doğrumu
  8. Giray Kaya

gpu-cpu oc

bu ikisine de oc yapıcam gpu basit ama cpu zor diyolar sorularım şu (işlemcim r5 3600 ekran kartım asus dual 5700) 1-oc garanti dışı bırakırmı 2-ekran kartı oc dahamı kolay 3-işlemci oc zor videoalrdan yapabilirmiyim 4-stock soğutucu kullanmıyorum t6 kullanıyorum yeterli mi
  9. Giray Kaya

Hava sogutma onerisi

Ve t6 hava sogutmasi hangisini onerirsiniz
  10. Giray Kaya

Hava sogutma iyi mi?

T6 mi alayim bunu mu
  11. Giray Kaya

T6 soğutucu iyi mi? (R5 3600)

Arkadaslar bu nasil bir hava sogutma benim islemcim ryzen 5 3600 Hani hava soğutmalar bile 300 tl falan iken bu nasil 190 civari olabiliyor nasil sogutuyor bir video izledim buyuk ihtimal yalan bir video adam 73 derecede calisan pc ye bunu takiyo ve 40 dereceye iniyor komik boyle bisey mumkun...
  12. Giray Kaya

Hava sogutma onerileriniz bekliyorum

Hava sogutma alicam islemcim ryzen 5 3600 Rgb falan bisiler olsun fiyati 200 civari olsun 200 tl alti olursa muq
  13. Giray Kaya

Oc nasil yapilir/hava sogutma onerisi

Ryzen 5 3600 oc yapicagim pek bilgili degilim yakarsin islemciyi de demeyin yapicam ama eger garanti disi kalmicaksa yapicam ömrü kisaliyor falan diyolar nasil omru kisaliyor anlamis degilim neyse oc yapicam anakart gb b450m s2h Hava sogutma alicam ama ucuzy guzel sivi sogutma biliyosaniz...
  14. Giray Kaya

işlemci hakkıdna ne yapmam gerek

herkes alıcağım işlemci için (RYZEN 5 3500x) stok fanını kullanmamam gerektiğini söylüyor stok fan yetmezmi işlemciye oc yapmıcam gerek varmı varsada 3 ay sonra falan taksam sıkıntı olurmu extra fan
Top Bottom