Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Dark frezzer x123 baska bir fan takılırmı

dostlar bende dark frezzer x123 var ısıkları degişmiyor diye goruntuyu cok bozuyor bende elimdeki huba baglanan bir fanı takmak istiyorum bu olurmu sizce takıcagım fan 1200rpm cok fark olurmu sıcaklık acısından birde cpu fan soketide bosta kalıcak o yandan bir sorun olmaz degilmi
  2. Eymenzz

Dark freezer x123 fan kontrolcume takarsam ısıklarını kapatıp acabilirmiyim

dostlar merhaba bende dark freezer x123 var 3 pinli ben sadece bu sogutucun ısıklarını kapatıp acmak istiyorum sogutucuyu kasamdaki fanların kontrolcusune baglasam asadece ısıklarını kapatıp acabilirmiyim
  3. Eymenzz

Pilates topu sisiirme aleti ile kasa tozları Alınır mı?

Dostlar kasamin tozlarını almak için ucuz yollu bir şey ariyorum zamanında bir arkadaş pilates topu şişirme aleti demişti bunu deneyen varmı güçlü ufluyormus
  4. Eymenzz

Sizce bu fana bu kadar para verilirmi

Dostlar sizce bu fanlara 650 TL verilirmi yoksa yerine spigen kılıf artı rgb ledmi alayım
  5. Eymenzz

Dark frezzer x123 takilmiyor

Dostlar merhaba fark frezzer x123 aldım takicam ama bir tarafı geçirince diğer taraf havaya kalkıyor ne yapacagim
  6. Eymenzz

Braketleri doğrumu takiyorum

Dostlar soğutucu takicam braketler böyle takicam dogrumu
  7. Eymenzz

Hava sogutucu takarkan amd stok sogutucu braketini cıkartmaya agerek varmı

dostlar dark frezzer x123 aldım suan stok sogutuc var amdnin arkasında plaka oluyor bu stok sogutucunun onu cıkartmama gerek varmı takarken
  8. Eymenzz

Bu iki fanın arasındaki fark nedir

merhaba bu iki fanın arasındaki fark nedir tam olarak...
  9. Eymenzz

Bu sogutucu alınır mı?

dostlar merhaba ryzrn 5 5600 için bu sogutucu alınır mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B091H99FMB/ref=asc_df_B091H99FMB1744724100000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B091H99FMB&linkCode=asn&psc=1
  10. Eymenzz

Efektli rainbow fan onerisi

Merhaba rainbow fan arıyorum molex veya CHA fan 3 pin girişli ama şöyle bir fan böyle kendi kendine ışık değiştirecek efektli olucak yani ama dediğim özelliklerde varmı öyle birsey
  11. Eymenzz

Bilgisayarçalısırken cha fana kasa fanları takılırmı

merhaba dun fanları sokmustum kasanın onunu nedenisimdi açıklamıyacagım fanlar cha fana baglo coklayıcı ile bilgisayar calısırken taksam bir sorun olurmu acaba
  12. Eymenzz

Bosta duran bilgisayarın on fanlarını sokmek bir sorun yaratırmı

merhaba bilgisayara oyun inicek ses yapmaması lazım ben uyurkan on fanları soksem bir sorun olurmu kasanın sadece bosta durucak oyun inicek
  13. Eymenzz

Galax ekran kartım fan hızı artıp azalıyor

merhaba galax rtx 2060 ekran kartımın fanları oyunda birden hızlanıyor nerdeyse fan hızı 85 oluyor ardından dusuyor ve bunu 30 saniyede bir takrarlıyor sorun nedir
  14. Eymenzz

Bu fanlar alınır mı?

merhaba bu fanları kasamda on tarafa kullanabilirmiyim nasıl performans verir kullanan varsa rgb leri nasıl gozukuyor gorsel atabilirmi...
  15. Eymenzz

Rgb fani çift taraflı bant ile yapistirsam sorun olurmu

Merhaba 12 cm rgb kasa fanim var kasamin ustinde fan yuvası yok çift taraflı bant ile yapistirsam nolur üst tarafa yapıştırıcagim düşme gibi bir şey olursa ne olur??
  16. Eymenzz

Mıknatıslı bilgisayar fanları varmı

merhaa hiper kasamaın ustunde bir fan girişi yok buraya bir fan yuvası acabilirmiyiz veya mıknatıslı fanlar varmı vida gerektirmeyen
  17. Eymenzz

Gameforce rainbow fanlar nasıl

merhaba kasamdaki rainbow fanların renkleri guzel gorunmuyor bende 3 tane rainbow fan arıyorum sizce bunlar nasıl...
  18. Eymenzz

Kasa fanının aynsı nereden bulunur

merhaba linkteki gibi hiper zoe kasam var bana bu kasanın onundeki fanların aynısı lazım nereden bulabilirim https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/hiper-zoe.html
  19. Eymenzz

Fanı dogrumu takmışım

merhaba gorseldeki fanı dogrumu takmısım kasanın en altına takılı
  20. Eymenzz

12cm Addressable RGB twister fan (3 pin+3 pin) fanı kasaya nasıl takılır?

Merhaba bilgisayarımda klavyemi mouse ekran kartımı her şeyi beyaz renk yakıyorum ama egzoz fanım sabit RGB oldugu için o tam uyum saglamıyor. https://www.hepsiburada.com/dark-12...-guardian-pro-fan-dkcf128argb-pm-HB00000WRFLL bu fanı alsam kasama montaj yapabilir miyim yani kabloları nereye...
Geri