Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

Laptop için Vakumlu Soğutucu mu Yoksa Alttan Soğutma mı?

Merhabalar. Yakın zamanda laptopum için bir soğutucu almayı düşünüyorum. Laptopumun arkasında 2 adet hava çıkışı var. Altında ise aşırı fazla açıklık yok. Laptop modeli Asus TUF A15. Eğer vakumlu soğutucu alırsam mecburen 2 tane almam gerekicek. Sizce hangisi daha faydalı olur? Aklımda bulunan...
  2. The Magma Boss

Öneri Laptop Soğutucu Tavsiyesi

Merhaba dostlar. Laptopuma güzel fiyat performans bir soğutucu almak istiyorum. Ortalama bütçe 200TL. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. The Magma Boss

Yardım İŞLEMCİ ÇOK MU ISINIYOR?

Selamlar dostlar. R5 4600H + 1650Tİ bir leptopa sahibim. Furmark 3D(1080p) ve OCCT ile işlemci ve ekran kartını %100 yük altına soktuğumda işlemci 90 derecelerde takılmaya başladı. Ekran kartı ise 77yi gördü max. Furmarkı açmadan occt ile 2 saat işlemci testi yaptım, bu sefer işlemci 80-85 arası...
  4. The Magma Boss

Parçalara O.C Yapıldığında Garantiden Çıkar Mı?

Merhabalar. Bugün bu konu ile detaylı bilgi almak için ASUS Desteği aradım. Bu soruyu sorduğumda yalnızca yüksek voltajdan dolayı parçalarınıza zarar verirseniz o zaman garanti kapsamından çıkar cevabı aldım. Benim bildiğim kadarı ile o.c yapıldığı andan itibaren garanti kapsamına girmiyordu...
Geri