Arama sonuçları: *

1. BabaYaga89

Msi Afterburner ve Thermalright Değer Farklılıkları

Merhaba Arkadaşlar, Sistem imzadaki gibi. Sıvı soğutmanın kendi ekranında görünen sıcaklık değeri ile Msi Afterburner da görünen değer arasında 6-7 bazen 10 derece farklılık oluyor. Hotspotu göstermeye falan da ayarlamadım zaten öyle bir ayar yok ikisinde de. Hangisi en sağlıklı değeri okuyor...
  2. BabaYaga89

Öneri DeepCool LD240 ya da benzeri öneri?

Merhaba Arkadaşlar. 7800x3d ye maalesef mevcut kule tipi soğutucum yeterli gelmiyor. Sıvı soğutma tercih edeceğim sanırım ama dijital göstergeye gözüm çok alıştı. Bu yüzden f/p olarak DeepCool Ld240 modeli gözüme çarptı fiyatı fena değil. Alayım mı yoksa dijital göstergeli benzer bir f/p...
  3. BabaYaga89

Yardım 7800x3d için elimdeki kule tipi yeterli mi?

Arkadaşlar Merhaba, Daha önceki konuda belirttiğim upgrade i yapıyorum. 7800x3d işlemci kullanacağım ve elimde DeepCool AK400 Dijital kule tipi mevcut. 5600 işlemcide kullanıyordum memnundum ama 7800x3d bir tık fazla ısınıyormuş. Bunu kullansam yeterli olur mu? Sıvı soğutmaya şu an...
  4. BabaYaga89

Ak400 Kule tipine RGB Fan Ekleme

Merhaba Arkadaşlar Bu ürüne https://www.s1nerji.gen.tr/deepcool-ak400-digital-120-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-47815?utm_campaign=akakce&v=1.91.6 Kendi fanı yerine bu fanı koysam uyumluluk ya da soğutma konusunda sorun yaşar mıyım sizce? Aynı fanı egzos fanı olarak da...
  5. BabaYaga89

Öneri R5 5600 için AK400 uygun seçim olur mu?

Arkadaşlar merhaba, R5 5600 ile beraber Gametech freezer HD 2.0 kullanıyorum ve sanırım iki bakır borulu olduğundan istediğim soğutma performansını elde edemiyorum bazen 80 dereceye yaklaşıyor. Deepcool AK400 dijital modelini gözüme kestirdim kullanan deneyimleyen ya da hakkında bilgisi olan var...
Geri