Arama sonuçları: *

1. Has4nGodEx

Ryzen 5 3500X + Wraith Prism Güzel Şeyler Olabilir Mi?

İşlemcinin sıcaklığından memnunum. Sadece kasanın içine görsel şölen katmak istiyorum. Bu soğutma ile güzel OC yapılabilir mi? @kandes22 @RevDeisDou NOT: İşlemcim "Bronze Sample" silikona sahip.
  2. Has4nGodEx

Çözüldü✓ Fanlarımın 2 sinin RGB si çalışmıyor

Corsair Spec Delta RGB kasamın demonte edip tekrar montajladım. Öndeki 2 fanımın RGB si yanmıyor. Ama fan dönüyor. Nereyi eksik yaptım?
  3. Has4nGodEx

USB Çıkışlı LEDi Nasıl Kasama Takabilirim?

A101 de satılacak ledi almayı planlıyorum. Ancak USB çıkışlı ve ben kasamın içine takmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  4. Has4nGodEx

Öneri PWM Fan Çoklayıcı Önerisi

Fanlarımın tam devirde dönmesini istemiyorum. Anakart ile iletişime geçip sıcaklığa göre artıp azalmasını istiyorum. Bütçem max 90TL. 4 Fan çoklayıcı yetecektir ama tercihim en az 6 olmasından yana. Şimdiden teşekkür ederim.
  5. Has4nGodEx

Bu Kontrolcü ile Fanlarım Sıcaklığa Göre Hızları Artıp Azalacak Mı?

https://www.amazon.com.tr/Alfais-%C3%87oklay%C4%B1c%C4%B1-Splitter-Switch-%C3%87o%C4%9Falt%C4%B1c%C4%B1/dp/B087FPBFDP/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 Bundan aldım. Fanlarımın tam devirde dönmesini istemiyorum. İşimi görür mü?
  6. Has4nGodEx

PF240 Sistemim İle Uyumlu Mu?

Anakartımda RGB veya ARGB adına hiç bir şey yok. Ben PF240 alırsam kontrol edebilir miyim herhangi bir şekilde? Edemez isem Rainbow şeklinde mi döner? @crazyreign
  7. Has4nGodEx

MSI AFTERBURNER da Fan Hızını Değiştiremiyorum

Autodan normale çekiyorum. O noktayı hareket ettirip tike basıyorum. Ama fanların hızı artmıyor. Nasıl arttırabilirim?
  8. Has4nGodEx

Hadron Termal Macun Alınır Mı?

Bakım için kullanmak istiyorum. Etrafımda tek bu marka var. Nasıldır? İş görür mü? Hadron Termal Macun
  9. Has4nGodEx

PF240 vs ML240 V2 vs Wraith Prism

Aslında aklımda Wraith Prism 2. el istiyordum ama sanki sıvı soğutma daha performanslı olur. Sizce hangisi?
  10. Has4nGodEx

MAX 800TL İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU

SİSTEMİM İMZAMDA YAZIYOR. İŞLEMCİ: R5 3500X ANAKART: ASUS PRİME B450M-K
  11. Has4nGodEx

Yardım MasterLiquid ML240L RGB ve MasterLiquid ML240L V2 RGB'nin arasındaki fark nedir?

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-liquid-ml240l-rgb-led-fanli-islemci-sivi-sogutma-kiti-intel-am4-destekli-mlw-d24m-a20pc-r1-p-HBV00000AJBD5?gclid=Cj0KCQjw6ar4BRDnARIsAITGzlATtB8vZRuUYITvqZ30AtoYvvi_7NH4VV-7ds3PGtF38ybUAx8CWDcaAskIEALw_wcB&magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc...
  12. Has4nGodEx

Öneri 500-650TL Arası 240mm Sıvı Soğutma Önerisi

500-650TL Arası 240mm Sıvı Soğutma Önerisi
Top Bottom