Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

HP Victus 16 E1011NT Furmark Testi Sonuçları

Yaklaşık 10 gün önce aldığım HP Victus 16 E1011NT laptopa stres testi yapmak istedim. Ryzen 5 6600H. RTX 3050 Ti. 16 GB DDR5 RAM. 10 dakikalık test sonuçları bu şekilde. Laptopun altında herhangi bir soğutucu veya yükseltici yoktur.
  2. Furkan_Demir

Sıcaklık Değerleri Nasıl ?

FİFA 23 1 saatlik oynayış
  3. Furkan_Demir

Gameforce 7R Kasa Fani Alinir Mi ?

Herkese selamın aleyküm, masaüstü bilgisayarımın egzoz fanı bozuldu bende fan arayışında girdim ve bunu buldum. Kasamdaki fanlar kırmızı renk ama internette satılan çoğu fanlar rgb renk bu yüzden görüntü saçma durmasın diye tüm fanları değiştireyim diyorum. Teşekkürler. https://ty.gl/y4e4l84mbm
  4. Furkan_Demir

Laptop Max 90 derece

Arkadaşlar bugün 2 yıllık laptopumun termal macununu yeniledim. Yenilemeden önce Max 70 derece oluyordu ama şimdi Max 88-90 derece oluyor (altında soğutucu var) oyuna girince CPU 1.60 oluyordu çıkınca da 3.40 oluyordu şimdi de öyle. Kullandığım termal macun : Cooler master mastergel pro...
  5. Furkan_Demir

Termal macun seçimi

Arkadaşlar 2yıllık laptopum için bu ikisi arasında kaldım bütçem bu kadar lütfen daha yüksek bütçeli ürün önermeyin. Teşekkürler.
  6. Furkan_Demir

i5 8250U Oyunda Turbo Boost Kapanıyor

Lenovo Ideapad 320 laptopum var güç seçeneklerinde yüksek performans seçili. Oyuna girdiğimde 1.60 GHz (normal hız) a düşüyor bu da FPS düşüklüğüne neden oluyor. Fakat oyundan çıkınca 3.40 GHz (yüksek performans) a geçiyor. Bu olay çok canımı sıktı. Sistem özellikleri; -i5 8250U. -AMD Radeon...
Top Bottom