Arama sonuçları: *

1. osm33

GAMEPOWER RGB KONTROLCÜ POWER KABLOSU LAZIM ?

Merhaba herkese game power warcy kasam var power kablosunu sıkıntı oldu. Bu power kablosundan lazım ? Elinde olan ya da nasıl bulacağımı bilen biri var mı ?
  2. osm33

Yardım Lian Li Galahad 360 WHİTE SIVI SOĞUTMANIN FANINDAN ARIYORUM.

Lian Li Galahad 360 WHİTE SIVI SOĞUTMANIN FANINDAN ARIYORUM. 4 ADET ALINACAKTIR. BEYAZ VE 120MM OLMAK ŞARTIYLA
  3. osm33

Çözüldü✓ Cooler Master 120m Beyaz Fan Ya Da Corsai̇r 4 Adet Kasa Fani Lazım

Herkese iyi akşamlar. sıvı soğutma hariç kasa fanlarını değiştirmek ve yeni renk modları isityorum ram ve klavyem corsair öncelik abartılmamış corsair fanı renk beyaz fan arıyorum.
  4. osm33

SIVI SOĞUTMA RADYATÖRÜ İÇİN DAHA İNCE RGB FAN

Merhaba herkese elinde Lian li 360mm aıo sıvı soğutma var.Kullandığım kasa Td500 üst bolum ramleri kapatıyor görsel olarak. Diyorum ki standart fanlardan daha ince model arıyorum bulamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar...
  5. osm33

Çözüldü✓ 3500 TL'ye SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Merhaba artık sıvı soğutmaya karar verdim. Sistem de ki cooler master pompa da ses var steam pubg oynarken 100 dereceye kadar çıkyıor. Kasam msı 100r 360mm uygun linke ki ürünlerden hangisi alınır. Teşekkürler. 1.DEEPCOOL GAMMAXX L360 A-RGB 2.MSI MAG CoreLiquid P240 3.Corsair H150 RGB 360 mm
  6. osm33

Öneri i7 13700k İçin Sıvı Soğutma Önerisi

Herkese merhaba başlıktaki gibi sıvı soğutma ihtiyacım var. 2. el temiz ise de alabilirim bütçe 2-3k arası Kasa olarak MSI MAG FORCE 100R bunu kullanıyorum 240mm olur ama gönlüm 360mm den yana eğer 360mm olursa onu da alabilirim.
  7. osm33

Çözüldü✓ Sıvı soğutma değişime gerek var mı

Merhaba 2018 yılı sistemim de cooler Master 240l var. Yeni işlemcim i7 13700k yeterli midir sizce değiştirmeye gerek var mı yada bakımı gibi bir şey ihtiyacı var mı? Yeni sıvı soğutma alsam hangisini alayım öneri kasam msı mag force 100r
Top Bottom