Arama sonuçları: *

1. J

Soğutucu'nun dışında kalan macunu silmek gerekir mi?

İşlemci soğutucu'sunu montajladım ve macunu sürdüğüm kenarlar,işlemci soğutucusuna tam denk gelmiyor. Yani bakır boru orayla temas etmiyor,silmeye gerek var mıdır ? (4 köşede de ufak kısım boşta )
  2. J

300 liraya Artıc Freezer 34 E-sports alınır mı?

Hepsiburada 250 lira üstü 2 kampanyayı birleştirerek 100 lira indirim ile 300 liraya geliyor. Sizce alınır mı? Not : Özellikle sessiz ve performanslı bir soğutucu istediğim için bu soğutucuyu düşünüyorum.
  3. J

Dark Freezer X128 Alınır Mı?

Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Daha önce T6 ultra aldım ama sesi rahatsız ettiğinden dolayı sattım ve T6 ultraya göre daha sessiz ve performanslı bir soğutucu arıyorum. Buradaki indirimi kullanarak bu soğutucuyu 200 liraya almayı düşünüyorum,sizce alınır mı...
  4. J

Snowman T6 modeli'nde ses sorunu var mı ?

Ultra değil düz T6 modelinde,ultra'da olduğu gibi ses sorunu var mı ? Arka fan full devirde mi çalışıyor ?
  5. J

T6 Ultra,R5 3600 Test Sonuçlar Normal Mi?

Valorant ve Csgo gibi oyunlarda max 60-61 derece seviyelerine çıktı. Aida 64 ile test ettim. (Değerler biraz fazla geldi bana,soğutucu tam oturduğundan eminim zaten takana kadar canım çıktı ve macunu ilk başta düzgün sürdüm ancak soğutucuyu oturtana kadar biraz sıkıntı yaratmış olabilirim.) Cpu...
  6. J

Snowman T6 Ultra Alınır mı?

Hepsiburada kampanyası ile 171 liraya alacağım sizce alınır mı ? Başka alternatifler varsa önerebilirsiniz. Ryzen 5 3600 kullanıyorum.
  7. J

150 TL İşlemci Soğutucu Önerisi

150 TL işlemci soğutucu önerilerinizi bekliyorum.(Hepsiburada'dan 200 tl'ye çıkabillir kupon sayesinde) İşlemci: Ryzen 5 3500x
  8. J

Fansız bilgisayar Çok ısınır mı

Arkadaşlar kasamdaki fanlardan biri bozuldu ve eskisine göre fazla ses çıkarıyordu fanlar,şikayetvar'dan yazdım döndüler isterseniz fanları hepsini gönderin tamir ve bakım yapalım dediler ama 1 hafta sürer en fazla dendi.Bilgisayar 1 hafta fansız idare edebilir mi veya çok ısınır mı bu süreçte...
  9. J

Yardım stres testi sonuçları ve fan önerisi

Selamün aleyküm arkadaşlar bilgisayarı test amaçlı 30 dakikalık stres testine soktum sonuçlar normal mi ? kasam: frisby fc-9320g 4 fan birde üst tarafa 2 fan daha almak istiyorum bütçe max 150 tl öneriniz varsa yazabilirsiniz
Geri