Arama sonuçları: *

1. F

kule tipi soğutucunun soğutma mantığı

arkadaşlar ben bu soğutucudan almayı düşündüm bi ara ama soğutma mantığını anlayamadım yardımcı olur musunuz fanlar youkarıda işlemciye metal deyiyor ama nasıl soğutuyor anlamadım
  2. F

Fanı sıvı soğutma yerine takmak

Atkadaşlar fan almıstım gerğinfen düşük çalışıyodu bende sıvı soğutma portuna taktım şu an normal çalışıyor sizcr bi sıkıntı olur mu?
  3. F

Egzoz fan değişim

Arkadaşlar 2 adet 1800 rpm fan aldım egzoz fanım 900 rpm sizce 1800 lerin 2 sini de öne mi takayım birini egzoz fanla değiştirip egzoz fanı öne mi takayım?
  4. F

Çözüldü✓ egzoz fanım ne tarafa hava veriyor

arkadaşlar yardım eder misiniz ne tarafa hava verdiğini bilemiyorum nasıl öğrenebilirim ne tarafa tutsam elimi biraz hava geliyor
  5. F

Bi fan beni korkutuyor

Arkadaşlar kasada bi egzoz fani bi işlemci fani var birinden bi ses geliyo hele son günlerde iyice arttı hani korkuyorum binanın yanından uçak geçiyo diye ama hangi fan veya nasıl ayarlicam bilmiyorum anakart:h270 f Hani fan sanki %200 de çalışmayı deniyor Yardımları bekliyorum :)
  6. F

hava akışı performansa ne kadar etki eder

arkadaşlar iyi bi pc var bende hiç düşük fps sorununa çözüm bulamadım (her yere sordum platformlarda) sadece hava akımı pek iyi değil fan siparişi verdim 2 adet ne kadar etki eder sizce aslında fazla ısınma sorunum yoktu ama sizce fps artışı görür müyüm??
  7. F

Bu Fan Güzel mi ?

arkadaşlar mehabalar kasama 2 adet linkini koyduğum fandan almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? https://www.hepsiburada.com/frisby-fcl-f12c-seffaf-kasa-fani-12cm-fan-4xmavi-led-pm-bd300001 beğenmeyenlerin tavsiyesini bekliyorum
  8. F

Sessiz ve iyi soğutan ucuz fan arayışı

Arkadaşlar başlıktaki gibi birkaç adet fan arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum birkaç modael baktım yorumlarınızı bekliyorum kasamada 3 adet fan için boşluk var ama kaç giriş var nasıl bağlanır bilmiyorum ama şimdilik 2 adet alacağım anakart:h270f yardımlarınızı bekliyorum...
  9. F

FAN ÖNERİSİ

arkadaşlar 120mm hava fanı önerir misiniz?(uygun fiyatlı arctic p12 dışında)
  10. F

fan önerisi ve takmak

aekadaşlar 1. si uygun fiyatlı 120 mm fan önerir misiniz?(arctic p12 demeyin hiç bir yerde satılmıyor ) 2. si sistemime 2 tane fan almak istiyorum ama nasıl bağlantı yapacağımı bilmiyorum sistemim: coolermastermb 501L 600w kasa 2060s h270f 16gb RAM i7 7700t
  11. F

FAN ANAKART UYUMU

h270f anakartım var arctic p12 fan almayı düşünüyorum ona bağlayabilir miyim? veya 1 den fazla (2-3)tane alsam aynı şekilde bağlayabilir miyim?
  12. F

HAVA SOĞUTMA

merhaba arkadaşlar. cooler master mb501L kasam var ön kısmında 3 tane 120mm hava fanı için alan var yavaş yavaş orayı doldurmak istiyorumkasanın içinde iyi bir hava döngüsü olmasını istiyorum fan önerilerinizi bekliyorum.
  13. F

HAVA SOĞUTMA FANI ÖNERİLERİ

3 TANE 120mm HAVA SOĞUTMA FANI ALICAM ÇOK PAHALI OLMASINI İSTEMİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. :)
  14. F

hava soğutma tavsiyeleri

merhabalar. pc mde 3 tane fan boşluğu var 3 tane çok yüksek fiyatlı olmayan hava soğutma fanı önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler :)
Geri