Arama sonuçları: *

1. S

ML240L V2 SES SORUNU

Arkadaşlar merhaba ML240L V2 Cooler master sıvı soğutma kullanıyorum Dün aldım montajını yaptım Bilgisayar boştayken herhangi bir sorun yok fakat Steam pubg açtığım zaman Yüksek bir ses geliyor fan sesi olduğunu düşünüyorum Oyunu kapattığım zaman anında kesildi bu ses Bu sorunu nasıl çözerim...
  2. S

A620m h anakarta ML240L V2 kurulumu

Arkadaşlar merhaba Bu gün itopya mağazasından ML240L V2 Sıvı soğutma aldım kurulumunu yapıcağım Anakartım Gigabyte A620m h Fakat anakart üstünde pompa girişi yok hem radyatör fanı için hemde pompa girişi için 2 slot mevcut Bir arkadaşım diyorki Pompayı Sys fan1 slotuna bağla Radyatör fanını...
  3. S

Ryzen5 7600x Soğutucu Önerisi #ACİL#

Ryzen5 7600x için Bir soğutucu önerir misiniz? arkadaşlar Bütçe 3K Ömürlük bir kule tipi soğutma düşünüyorum Sıvı soğutma düşünmüyorum kasanın üst tarafında çift fan var Arkadaşlar öneriniz üzerine hemen gidip alıcağım
  4. S

Ryzen5 7600x için Soğutucu

Ryzen5 7600X İşlemci için bir soğutucu arayışındayım Stock fanın yeticeğini düşünmüyorum Bütçeyi çok zorlamayacak şekilde (max 5.000-6.000 arası) Kule tipi soğutucu mu daha mantıklı olur Sıvı soğutmamı (ÖMÜRLÜK OLUCAK) Önerebiliceğiniz ürünleri Konu altına atarsanız sevinirim İyi forumlar...
Geri