Arama sonuçları: *

1. Gizemss

Yardım Ryzen 5 5600x Soğutucu Önerisi

Merhaba, Ryzen 5 5600x işlemciye sahibim. Şu an için stok fan ile kullanıyorum ve sıcaklıklarından memnun değilim. Oyunlarda ortalama 75-80 dereceye çıkıyor ve bu durumdan hoşnut değilim. Evet biliyorum sıcaklık değerleri o kadar yüksek değil ancak bu şekilde de kullanmak istemiyorum, serin...
  2. Gizemss

20 TL'ye Arctic Freezer 34 Esports DUO Siparişim onaylandı!

Arkadaşlar siparişim 30 dakika önce onaylandı. Sipariş gelince tekrar konu açacağım. :D
  3. Gizemss

Sıvı Soğutma hakkında.

Sıvı soğutma almayı planlıyorum. 2 sorum var. 1- Max. 800-900 TL arası sıvı soğutucu önerisi yapabilir misiniz? 2- Sıvı soğutmanın fanları, kasanın hava sirkülasyonunu etkiler mi? Teşekkürler şimdiden.
  4. Gizemss

GamePower Windrunner ARGB CPU Hava Soğutucusu alınır mı?

Bu ürün indirimle birlikte alınır mı? Şu anki fiyatı 240 TL. https://www.incehesap.com/gamepower-windrunner-argb-cpu-hava-sogutucusu-fiyati-43397/
  5. Gizemss

Yardım Egzoz Fanı çok sesli çalışıyor, PSU fanı dönmüyor.

Arkadaşlar selam. Egzoz fanı çok sesli çalışıyor 10-15 dakika sürüyor sonra sessizleşiyor ama yine de sesli çalışıyor. PSU fanı dönmüyor ufak bir parça ile iteleyip fanı döndürdüğümde dönmeye başlıyor. Onun dışında öyle duruyor dönmüyor. Eski bir PSU belli bir sıcaklıktan sonra dönme durumu...
Top Bottom