Arama sonuçları: *

1. T

Yardım CPU 78° normal değil bu değerler bence?

D.A sistem 2 yi colermaster MA410P hava soğutucu ile kullanıyorum. Valorant'ta arkada hiçbir program yokken 78 ° yi gördü Sebebi ne olabilir. Kasa Corsair spec-delta. full ayarlarda oynuyorum işlemci 78 dereceye kadar çıkıyor. bir de %lik kullanım değerleri çok düşük değil mi? sizce sorun ne...
  2. T

Yardım İşlemci sıcaklığı iyi mi?

Merhaba arkadaşlar. D.A sistem 2'yi colermaster MA410P hava soğutucu özelleştirmesi ile aldım. Fanı ben kendim monte ettim ancak yanlışlıkla kasanın(Corsair spec-delta) üst toz filtresine yani yukarıya bakacak şekilde monte etmiştim. Daha sonra bunun yanlış olduğunu öğrenince hemen akşamına fanı...
  3. T

Fanın mesafesi doğru mu ?

Fan Bu şekilde olursa ekran kartına veya ram e herhangi bir zararı dokunur mı arada boşluk var ama mesafeleri çok yakın 1593107325
  4. T

Yardım D.A2- Cooler Master MA410P kasa içerisindeki yönü?

Merhaba arkadaşlar. D.A sistem2 sahibiyim. konu başlığında ismini yazdığım soğutucu özelleştirmesiyle aldım sistemi. Soğutucuyu kendim monte ettim ama merak ettiğim bir şey var. Herkes soğutucuyu kasanın ön paneline/fanlarına bakacak şekilde monte etmiş. Ben ise kasanın üst kısmına/toz...
  5. T

Bu kabloyu nereye takabilirim?

Arkadaşlar D.A sistem 2 aldım. Tüm parçalar elime ulaştı ve her şeyin kurulumunu yaptım. Özelleştirilme olarak sadece Masterair MA410P RGB fan aldım. Fanı sorunsuz şekilde bağladım ve çalışır durumda ancak RGB kablosunun resimdeki elektrik ucunu nereye bağlayacağımı bilmiyorum. Anakart Asus B450K
  6. T

Macun değiştirmem gerekir mi?

Arkadaşlar d.a 2 sistem aldım ilk defa hazır sistem alıyorum. Yanında hava soğutucu aldım. Stok soğutucu ile ek olarak aldığım soğutucuyu değiştirirken tekrar macun sürmem gerekiyor mu? Bu işlerden çok anlamam ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  7. T

Yardım (çözüldü) (Herkese teşekkürler)İşlemci sıcaklığı ölçme

İşlemci sıcaklığını nasıl ölçe bilirim bugün yeni bir soğutucu deneyeceğim. Intel i3 işlemci 1592147604 Eskisinin mi yenisinin mi iyi olduğunu anlamak istiyorum Nasıl kullanacağım konusunda da yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom