Arama sonuçları: *

1. P

Ryzen 3 1200 için soğutucu.

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 3 1200 için 100TL bütçe, çok az miktarda esneyebilir, stok soğutucudan daha iyi soğutucu öneriniz var mı? GamePower Airbender nasıldır?
  2. P

Spec-Delta RGB kontrolcü kablosu anakarta girmiyor.

Kabloyu kontrolcüden çıkartıp B450M S2H anakartımın RGB girişine takmak istediğimde tam oturmuyor neden?
  3. P

Spec-Delta RGB fanlarını Arduino'dan bluetooth ile kontrol etmek istiyorum.

Merhaba, bu fanları arduino ile birlikte bluetooth kontrol etmek istiyorum herhangi bir kaynak var mı? Bir de kontrolcüden söküp anakarta takmak istediğimde kablolar uyuşmuyor neden?
  4. P

Konuda ki Kontrolcüyü Bluetooth'a çevirebilir miyim?

Evet, bu Kontrolcüyü Bluetooth'a çevirebilir miyim çevirebilirsem nasıl çeviririm?
  5. P

Snowman M200 işlemcinin üzerinde minik bir açıklık oluyor.

Evet Arkadaşlar fotoğraftaki gibi bir açıklık kalıyor bu normal midir? 1609453072 Yok mu hiç kullanan.
  6. P

Snowman M200 Nasıl Takacağım?

Şu an soğutucu elimde ve kendim denemeden önce bir bilgi almak istedim. İşlemcim R5 3500x, Anakartım B450M S2H
  7. P

Trendyol Snowman M200 Soğutucu Önerisi

Evet Arkadaşlar Snowman M200 Rainbow almak istiyorum trendyol dan. Link atabilir misiniz? Aynı satıcının bir kaç tane farklı satışı olduğundan dolayı kafam karıştı bir de saat geç Bug'a girdim yardımcı olabilir misiniz?
  8. P

Snowman M200 ve İzoly RGB Freezer Aynı soğutucu mu?

Evet dostlar bu iki soğutucu aynı mı? https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-izoly-rgb-freezer-fiyati,798068775.html https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-m200-combo-intel-amd-9cm-led-cpu-fan-fiyati,683224885.html
  9. P

Snowman M200 Combo Çift Fanlı mıdır?

Evet soru başlıkta dostlar.
  10. P

Snowman M200'ü nerden almalıyım?

Evet Arkadaşlar M200 alacağım Trendyol da 10TL kod var bir kaç yerde aynı soğutucudan aynı satıcı 3 4 tane var ve kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz? Link atabilirsiniz?
  11. P

R5 3500X Sadece Ders Açık 2200 RPM 50'Derece

Arkadaşlar, İşlemci soğutucum stok soğutucu, ses'de bir hayli rahatsız ediyor neden böyle.
  12. P

Kasa RGB fanların hepsi aynı hızda dönmüyor neden?

Evet dostlar buyurun.
  13. P

Kasa fanların'mı bluetooth kontrolcü ye bağlayabilir miyim?

Arkadaşlar Corsair Spec Delta RGB kasam var ama kontrolcü kasanın içinde kalıyor bluetooth bir kontrolcü bağlayabilir miyim?
  14. P

Sizin CPU FAN'ınız Kaç Rpm Çalışıyor?

Arkadaşlar R5 3500X Boşta 45 derece 2100Rpm çalışıyor ayarlar otomatikte. Sizin Durumlar nasıl?
  15. P

RGB Fan Bağlantılarını Nasıl Yapmalıyım

Arkadaşlar, Hazır satın aldığım DA-SİSTEM 4 kasası Kontrolcüsüz geldi, itopya'ya mail attım bakalım, mail gelene kadar bir çözüm bulabilir miyim? RGB Renk değiştirmek ve kapatmak için.
  16. P

Fan Hızı Ayarlama (Kontrolcüsüz)

Satın Aldığım DA-SİSTEM 4 ile birlikte gelen kasa Spec-Delta içinden Kontrolcü çıkmadı hiç bir şeyini ayarlayamıyorum. info@itopya. com Mailimi yolladım fakat şu zamanlarda ki itopya müşteri hizmetlerini biliyoruz ve önde ki 3 fan farklı hızda çalışıyor bunları nasıl ayarlayabilirim.
  17. P

T6 Ultra Ram'e Baskı Uygular Mı?

Merhaba, Sistemim imzada T6 ULTRA almayı düşünüyorum herhangi bir problem yaratır mı?
  18. P

İtopya İşlemci Fanı Garantisi

Da-Sistem 4 dün geldi montajladım fakat işlemci fanında kesinlikle bir sorun var garantiye nasıl göndereceğim ne yapmalıyım.
  19. P

T6 Ultra Vs Snowman M200

Merhabalar, bu iki işlemci arasında merak ettiğim şeyler şunlar; İkisini de Hepsiburada PeraElektroMarket üzerinden almayı düşünüyorum ikiside çift fanlı mı geliyor? Sesleri Nasıl? Aradaki fiyat farkına değer mi? Bir de sistemim de uyumsuzluk (sığmamazlık) Yaşarmıyım? Sistem imzada.
  20. P

Uygun bütçede en f/p soğutucu önerir misiniz?

Arkadaşlar R5 3500x, B450m S2H, SPEC-DELTA, Ripjaws 2x8. Donanım özellikleri bunlar uygun bütçede en fiyat performans soğutucusu arıyorum sessizlik olsun soğutma olsun gibi en f/p soğutucuyu arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Top Bottom