Arama sonuçları: *

1. K

Scythe Ninja 5 mi Arctic 34 Duo mu

i7 10700k ile kullanacağım. Gönlüm fuma 2 den yana fakat hiçbir yerde stokta yok o yüzden bu 2 si arasında kaldım ninja 5 daha mantıklı geliyor sizin düşünceleriniz nelerdir acaba?
  2. K

MSI Mag Coreliquid 360R Isınma sorunu (Kule tipi soğutucu önerisi i7 10700k)

Yaklaşık 2.5 senedir kullanıyorum ilk etaplarda sorun yoktu daha sonra bilgisayarım kasmaya başlayınca sıcaklık değerlerine bakayım dedim. Oyunlarda 90 100 derece. Neyse termal macun değiştireyim dedim yine aynı fayda etmedi. Sanırım ürün kronik sorunluymuş ve msi eri topluyormuş bu ürünleri...
  3. K

PF360 vs MAG CoreLiquid 360R

Aklımda PF360 vardı ilk etapta fakat Mag CoreLiquid ile arasında 80 tl fark olunca Mag CoreLiquid aldım iyi mi ettim kötümü bilmiyorum :)
  4. K

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

Öncelikle şunu söyleyim görüntüsü pek umrumda değil performans odaklıyım aklımda olanlar^; Corsair h150i pro xt RGB 1600 TL civarı Asus rog strix lc 360 RGB 1600 TL civarı Gigabyte aorus liquid cooler 360 RGB 1770 TL Asus olan en iyi performası veriyor sanırım araştırmalarıma göre. Bu arada...
  5. K

10900k Fuma 2

Orta derece oc yapılacak yeterli olur mu
  6. K

Noctua NH-D14 vs Scythe Fuma 2

işlemcim ryzen 7 3800x oc yapmayı düşünüyorum bu 2 soğutucu arasında kaldım başka önerisi olan varsa yazabilir bütçe 800 tl sıvı soğutma önermeyiniz
  7. K

Ryzen 7 3800x Soğutucu Tavsiyesi

Ryzen 7 3800x işlemcim var oc yapmayı düşünüyorum 800 tl bütçem var sıvı soğutmadan da çekinmiyor değilim akıtma riskinden dolayı arctic freezer 34 esports duo ile scythe fuma 2 arasında kaldım gibi başka öneri yapabilecek olan varsa iyi olur. Şunu da belirtiyim görsellik hiç umrumda değil...
Geri