Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Ekran kartı dik tutmak için aparat

https://www.teknobiyotik.com/dark-pcie-4-0-x16-dikey-ekran-karti-baglama-aparati-90-derece-acili-vga-vertical-riser-card-dk-cb-pc4x16.html#!prettyPhoto Bu aparat bu kadar pahalı mı? rx 7600 ve b450m s2h kullanıyorum, ekran kartını dik yapmak istiyorum da bu fiyat çok yüksek geldi. Daha uyguna...
  2. RevenKalr

240mm Sıvı soğutucu tavsiyesi

Eli yüzü düzgün 240mm sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
  3. RevenKalr

msi 500x kasa fan kablosu çoklayıcı

Msi sekira 500x kasanın ön fanlarını çalıştırabilmem için kabloya ihtiyacım var. 3 fanı tek kabloda kullanmak için kablo önerisi yapabilir misiniz?
  4. RevenKalr

5900x için sıvı soğutucu önerisi

bütçe 2-3k ne önerebilirsiniz?
  5. RevenKalr

T6 ultra yı nasıl çıkarmalıyız?

Arkadaşlar elimde a320m s2h Ryzen 5 3600 T6 ultra ve kasa olarak sharkoon tg4 mid tower kasa var. Önceden T6 ultrayı çıkarmaya çalışırken işlemcide soğutucuyla birlikte geldi işlemci yapışmış soğutucuya ve bizlik bir şey değil soğutucu çıkarması gerçekten çok zor ve bir tarafını söktüğümüzde...
  6. RevenKalr

Termal macun onerisi

Arkadaslar 50 TL ye termal macun var midir? 3600 e gecicem termal macun yok kaldim oyle var mi ucuza biseyler param da kalmadi idare etse yeter
  7. RevenKalr

Ryzen 5 1600 af overclock icin soğutucu önerisi

Arkadaşlar bütçe 200 civarı. T6 ultra var biliyorum fakat kule tipi ve gri olması pek ilgimi çekmiyor. Kasa içinde sade hoş durucak ve 1600 af a da overclock yapabileceğim ne önerebilirsiniz?
  8. RevenKalr

5600x için soğutucu önerisi

Arkadaşlar 5600x işlemci düşünüyorum. Kasada sıvı soğutucu yeri yok kasa değiştirmeye üşeniyorum. 5600x için hava soğutucu önerisi istiyorum 300 tl civarında olursa iyi olur yetmez derseniz bütçeyi aşabilirim ama benim için 300 civarı iyidir fiyat olarak
  9. RevenKalr

R3 1200 AF+RX 570 Sistemime Ne Gibi Yükseltmeler Yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar benim şu 1 yıl içerisinde pc mi upgrade etme düşüncem var. ekran kartı anakart ve ramlerin sabit kalmasını istiyorum. psu ise geçenlerde fsp hydro 500 watt psu sipariş ettim. imzadaki işlemci valorantda yayın yaparken drop yememe sebep oluyor. bütçe sıkıntı değil ama çok da...
  10. RevenKalr

Yardım M200 soğutucuyu takmak için ne yapmamız gerek?

Arkadaşlar kuzenim işlemcisi için m200 soğutucu aldı. bu aparatı anakarta takmak için ayarlamıştık. anakartın şuralarındaki vida yerleri bildiğim üzere böyle olması gerekiyor. o vida yerleri de bir plaka gibi birşeyde diye biliyorum. onun için kasanın arka tarafını açtık fakat kasanın arka...
  11. RevenKalr

100 TL işlemci fan önerisi

xeon x3440 için ( overclock için değil düz soğutsun diye) 100 tl ye kadar soğutucu linki atabilirmisiniz? takma yeri vidalı olursa güzel olur şu aparatdan elinde bulunmuyor
  12. RevenKalr

Overclock yapmam garanti dışına çıkarır mı?

İşlemcim Ryzen 3 1200 Af 4ghz hızda ve +0.120v voltaj da bu bunu garantiden çıkarırmı? birde ekran kartım rx 570 bi ara o.c li idi 1133voltaj / 1400 core 2200 memory / ama şuan overclocklu değil bu bunu garantiden çıkarır mı?
  13. RevenKalr

İşlemci soğutucu önerisi

https://www.hepsiburada.com/rampage-iced120-rgb-120-x-120-x-25-mm-800-2000rpm-islemci-sogutucu-p-HBV00000TLPRJ?gclid=Cj0KCQjw1a6EBhC0ARIsAOiTkrECVdMr_3m8_WvvfQ9lFxtUUDoteO3zAh-p0b9hTa3g27RuQMcCBhIaAvfOEALw_wcB&isFashion=true&magaza=Teknopcsarf&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc Bu soğutucu alınır...
  14. RevenKalr

400 TL Civarı işlemci soğutucusu

arkadaşım Ryzen 5 3600x işlemci kullanıyor. 400 TL civarında nasıl bir soğutucu önerirsiniz?
Top Bottom