Arama sonuçları: *

1. sveaz

1k 1.5k ya soğutma önerisi

arkadaşlar bütçem bu kadar daha fazla aşamam 2. el de olur sıvı soğutma vs öneriniz varsa açığım kullandığım işlemci 12100f acaba 360mm radyatörlü sıvı soğutma mı alsam diye düşünüyorum fiyatına değer mi?
  2. sveaz

jumper kablo 12v kaldırır mı?

merhabalar arkadaşlar kasama led döşedim bu ledleri kontol etmek içinde bir led kontrolcüsü aldım led kontrolcüsünün jack kısmından artı ve eksi kablo çıkardım ancak elimde sadece jumper kablo vardı jumper kablo ile bağladım kablo yanması veya başka bir şey olur mu acaba şu anda sıkıntısız...
  3. sveaz

elektrikten anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

arkadaşlar ben bilgisayara şerit led döşemek istiyorum anakartımda led girişi var ama modlarını beğenmiyorum acaba molex çıkışından 12v çıktı alsak ve bu normal şerit led kontrolcülerinden kullansak olur mu ?
  4. sveaz

intel i3 12100f e soğutucu

https://www.trendyol.com/gameforce/copper-6-intel-amd-uyumlu-cpu-sogutucu-p-144960827?boutiqueId=61&merchantId=225728&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:non-bu_t:pla_standard_shopping_all&gclid=CjwKCAjws--ZBhAXEiwAv-RNLx5AQBkR...
Top Bottom