Arama sonuçları: *

1. ErselMert

Gamepower Skadi Nasıldır ?

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir yada bu fiyat bandında 240 mm sıvı soğutucu önerisi olan varmıdır ? https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/gamepower-skadi-240-argb-cpu-sivi-sogutma-240-mm-P497378645
  2. ErselMert

Termal Macun Alacağım Ama Ne Almam Gerektiğini Bilmiyorum ?

evet arkadaşlar bütce 80 civarı iyi bir macun arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
  3. ErselMert

Wright Prism B450M S2H

Arkadaşlar 2 gün önce malum soğutucuyu aldım fakat rgblerini kontrol edemiyorum şöyle bir hata çıkıyor rgb fusion da denediğimde görüyor fakat ondada olmuyor usb kablo bağlantısını filanda yaptım acaba ana kartım mı desteklemiyor ?
  4. ErselMert

Soğutucu Önerisi

Merhaba arkadaşlar aşağıda bulunan msı soğutucu mu yoksa wright prismmi almalıyım sıvı soğutucu önerilerinizede açığım rgb olması şart değil iyi soğutsun yeterlidir benim için yardımlar için şimdiden teşekkürler...
  5. ErselMert

COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240

almayı düşünüyorum sizce alınır mı yalnız kasamın üstündeki 2 fanı sökmek zorunda kalıcağım sadece 1 tane egzoz fan kalmış olacak kasada
  6. ErselMert

Soğutucu Önerisi ?

Merhaba Arkadaşlar, Sistemimin daha iyi çalışabilmesi için Amd Wraight Prism almayı düşünüyorum fakat kararsızlık içindeyim sizlerinde önerisini merak ediyorum sistemim aşağıdaki gibidi 2 x Kasa Fanı 120mm [Model Değişebilir] 1 x AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 MPK İşlemci 1 x Gigabyte B450M...
Top Bottom