Arama sonuçları: *

1. swindler

Laptop için termal ped önerisi

Beyler laptopta chipsetlerin ustundeki pedler çok kötu durumda adamlar ustune termal macun sıkmışlar onlari degistirmem lazim. Ne almam gerektigini ve nerelere takmam gerektigini tam bilmiyorum adamlar kafalarina gore de takmis olabilirler. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. swindler

Arctic MX-5 vs. MX-6

Laptopta kullanacağım mx 5 in sadece 4gram olaninin satısı var tr de fakat orjinal midir bilmiyorum. Mx 5in 4 gramı 295 lira mx 6 nin 8 gramı 400 lira sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi daha iyidir?
  3. swindler

Sıvı soğutucu bakımı nasıl yapılmalı?

Beyler 360mm bir sıvı soğutucum var çıkarması takması bi tık zahmetli kasam küçük olduğu için. Bu soğutucunun bakımı nasıl yapılmalı. Çıkarıp mı yapmalıyım yoksa kasanın içindemi yapmalıyım ve nasıl temizlemeliyim?
  4. swindler

Sıvı soğutucuyu nasıl takayim?

Beyler arctic 360mm sıvı sogutucu aldim yeni kasanın üstüne takılmıyor o yüzden öndeki 3 fanı çıkarıp 1 fanı iptal edip ikisini yukarı taktım içeriye dışardan hava alıcak şekilde. Sıvı soğutucununda kutudan cıkan hali ile fanlar içerden dışarıya hava akışı sağlayacak şekilde şuan. Yani üstten...
  5. swindler

Revenge markasını duyan varmı?

Beyler şu sıvi sogutucuyu buldum tipi çok hoşuma gitti bilen duyan varmı? https://m.n11.com/urun/revenge-beyaz-nitro-cold-300-intel-ve-amd-destekli-rgb-fanli-infinite-panel-cpu-360mm-sivi-sogutma-sistemi-52711846?magaza=ramayteknoloji
  6. swindler

3.5k sıvı soğutucu önerisi

Beyler 3.5 civarında kaliteli beyaz bi sıvı soğutucu önerir misiniz?. I5 12400f. 360mm varsa bu fiyatlara daha guzel olur.
  7. swindler

Wraith Prism Driver Sorunu

Beyler wraşth prism aldım kasaya taktım çalışıyor amma driverı yüklediğimde driverı kullanmak için cihazı takın diyor napacağım?
  8. swindler

300-350 Lira Bandında RGB CPU Fanı Önerisi

Beyler kule tipi renklerini yönetebileceğim bir fan lazım şuan t6 ultra kullanıyorum ama problemli bu yüzden değiştireceğim 300 350 bandında rgb bir fan önerebilir misiniz??
  9. swindler

T6 Ultra İçin Rgb Fan Önerisi.

T6 Ultranın fanlarını değiştirmek istiyorum fakat bu konuya fazla hakim değilim rengini yazılım tarzı bir şey ile değiştirebileceğim soğutucuma uygun bir fan varmıdır cevaplarınızı bekliyorum.
  10. swindler

Wraith Prism Ve Wraith Max Farkı Nedir?

Merhaba wraith max alaxağım ama prism ile aralarında ne gibi farklar var ışıkları dışında
  11. swindler

T6 Ultra aldım fakat işlemci sıcaklığı çok yüksek

Merhaba r5 3600 üm var birkaç test videosu izlediğimde testlerde 65 70 derecelerde geziyordu(prime95) fakat benim prime 95 de 90 derece ekran görüntüsü bırakıyorum yardımcı olabilirmisiniz
  12. swindler

Laptop için soğutucu

Beyler lapptop için 15.6 inç ucuz fp soğutucu önerebilir misiniz?
Geri