Arama sonuçları: *

1. Gagafa

Yardım Soğutucu çıkarma yardım

Selam arkadaşlar fooğrafda attığım bu hava soğutmayı nasıl çıkartabilirim bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  2. Gagafa

Yardım Type c dönüştürücü önerisi

Sistemde usb a var usb c dönüştürğcü bakıyorum çoklu olsa iyi olur çok pahalı olmayan uygun ucuz iş goren bir şey önerir misiniz
  3. Gagafa

Yardım Kasama olurmu yardım?

Arkadaşlar thermalright frozen edge 360 mm soğutma alııcam şimdi kasam segotep radiant kasam var ölçüleri fotoda var olurmu kasaya acaba ramle referandum çakışırmı
  4. Gagafa

Yardım Acil almam gerek hangisini önerirsiniz?

Selam arkadaşlar kasama sıvı soğutma alıcam İşlemcim Ryzen 5 7500f İki seçeneğüm var 1 Thermalright frozen edge 360mm 2 thermalright frozen war frame 240 mm benim için önemli olan performans ve estetik farkı aralarında devasa performans,sessizlik farkı yoksa war frame daha hoş LCD ekranı felan...
  5. Gagafa

Yardım AcillBu 2 sıvı soğutmadan hangisini alalım acill gerek

Selam arkadaşlar kasama sıvı soğutma alıcam İşlemcim Ryzen 5 7500f İki seçeneğüm var 1 Thermalright frozen edge 360mm 2 thermalright frozen war frame 240 mm benim için önemli olan performans ve estetik farkı aralarında devasa performans,sessizlik farkı yoksa war frame daha hoş LCD ekranı felan...
  6. Gagafa

Yardım Bu iki soğutmadan hangisini alayım

Selam arkadaşlar kasama sıvı soğutma alıcam İşlemcim Ryzen 5 7500f İki seçeneğüm var 1 Thermalright frozen edge 360mm 2 thermalright frozen war frame 240 mm benim için önemli olan performans ve estetik farkı aralarında devasa performans sessizlik farkı yoksa war frame daha hoş LCD ekranı felan...
  7. Gagafa

Yardım Hangi soğutucuyu almalıyım yardım gerekli

Selam arkadaşlar öncelikle işlemcim Ryzen 5 7500 f Kasam segotep radiant fotoğrafdaki Şimdi arkadaşlar aklımda sıvı soğutma ve kule tipi hava soğutma var ben estetik olarak güzel gözükmesini istiyorum hem de performans geride kalmasın ama kule tipleri daha uzun ömürü ve Performanslı ama kasaya...
  8. Gagafa

Yardım Hangisini almalıyım çok acil

Selam arkadaşlar sistemimde tek soğutma eksik kaldı onu da alıp rahatlamak istiyorum ama bilgim yok kasama olurmu bilemedim sıbı soğutma hoş durur diye sıvı soğutma dan yanayım ama şimdi dayanır diyen var dayanmaz diyen var 3 4 sene götürecekse sıvı soğutma estetik olsun istiyorum thermalright...
  9. Gagafa

Yardım Thermalright frozen edge 360mm alınır mı

Selam arkadaşlar bu sıvı soğutmayı düşünüyorum ama kararsızım sıvı Soğutmalrın arıza gibi problemleri var bu sıvı soğutucu kullanan bilgi sahibi olan varmı iyi bir sıvı soğutmamı sıvı soğutmaların hava soğutucu kule tiplerine göre ömrü kısa oluyor muş estetik amaçlı olarak düşündüm yardımcı...
  10. Gagafa

Yardım Sıvı soğutma mı kule tipimi

Selam arkadaşlar sıvı soğutma almayı düşünüyordum ama galiba 2 3 sene sonra pompası vesaire gibi bozulmalar başlayabiliyormuş kule tipi daha rahat gibi geldi uzun ömürlü gibisinden ama aklımda estetik olarak sıvı soğutma vardı yani ne yapsam bilemedim
  11. Gagafa

Yardım Sıvı soğutma önerisi yardım gerekli

Selam arkadaşlar sıvı soğutma bakıyorum 4 k bütçem var beyaz bir 360 mm f/p alabileceğim en iyi soğutmayı almak istiyorum o yüzden forum açma kararı aldım işlemcim ryzen 5 7500 f biliyorum bu işlemci fazla gereksiz diyenler olacaklar haklılar ama 1,5 2 yıl sonra yükseltme yapma ihtimalim var o...
  12. Gagafa

Yardım Sıvı soğutma önerisi yardım

Selam arkadaşlar sıvı soğutma bakıyorum 4 k bütçem var beyaz bir 360 mm f/p alabileceğim en iyi soğutmayı almak istiyorum o yüzden forum açma kararı aldım işlemcim ryzen 5 7500 f biliyorum bu işlemci fazla gereksiz diyenler olacaklar haklılar ama 1,5 2 yıl sonra yükseltme yapma ihtimalim var o...
  13. Gagafa

Yardım Sıvı soğutma önerisi yardım

14. Gagafa

Yardım 4 k ya sıvı soğutma önerisi

Selam arkadaşlar 4 k bütçem var beyaz bir 360 mm sıvı soğutma arıyorum işlemcim ryzen 5 7500 f şimdi diyenler olacak gereksiz fazla bu işlemci için ama geleceğe yatırım amaçlı güçlü olsun diye 1,5 2 sene sonra değiştirebilirm belki o yüzden önerileriniz varsa beklerim
  15. Gagafa

Yardım 4 k ya sıvı soğutma önerisi

Selam arkadaşlar 4 k bütçem var beyaz bir 360 mm sıvı soğutma arıyorum işlemcim ryzen 5 7500 f şimdi diyenler olacak gereksiz fazla bu işlemci için ama geleceğe yatırım amaçlı güçlü olsun diye 1,5 2 sene sonra değiştirebilirm belki o yüzden önerileriniz varsa beklerim
  16. Gagafa

Yardım 4 kya beyaz sıvı soğutma önerisi?

Selam arkadaşlar 4 k bütçem var beyaz bir 360 mm sıvı soğutma arıyorum işlemcim ryzen 5 7500 f şimdi diyenler olacak gereksiz fazla bu işlemci için ama geleceğe yatırım amaçlı güçlü olsun diye 1,5 2 sene sonra değiştirebilirm belki o yüzden önerilerinize açığım f/p bir öneri varsa beklerim
  17. Gagafa

Yardım 4 kya beyaz sıvı soğutma önerisi

Selam arkadaşlar 4 k bütçem var beyaz bir 360 mm sıvı soğutma arıyorum işlemcim ryzen 5 7500 f şimdi diyenler olacak gereksiz fazla bu işlemci için ama geleceğe yatırım amaçlı güçlü olsun diye 1,5 2 sene sonra değiştirebilirm belki o yüzden önerilerinğz varsa beklerim
  18. Gagafa

Yardım Thermalright Frozen Edge 360 mm iyi mi? kullanan varmı

Selam arkadaşlar bu sıvı soğutucu almayı düşündüm nasıl iyi midir? kulanan varmı 4 k bütçeye almayı düşündüm işlemcim ryzen 5 7500 f önerilerinz varsa yardıma ihtiyacım var
  19. Gagafa

Yardım 2 k bütçeye kulaklık önerisi t

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var kablosuz güzel dışarıya ses vermeyen mikrofonu iyi güzel bir kulaklık önerebilir misiniz?
  20. Gagafa

Yardım Ryzen 5 7500 f sıvı soğutma önerisi

Selam arkadaşlar en fazla bütçem 4 k işlemcim ryzen 5 7500 f sıvı soğutma bakıyorum beyaz olmasına dikkat ediyorum kasa 360 mm destekliyor 4 k ya f/p parasının hakkını veren bir soğutma arıyorum yoksa çok kaliteli 240 mm de olur ama 360 mm olursa öncelik daha iyi olur almışken bu fiyata en f/p...
Geri