Arama sonuçları: *

1. Brysf

Çözüldü✓ Kasa Fanlarım İçin Hub Gerekli mi ?

Fanları Montajladım normalde anakarta 3+3+2 olarak dağıtmayı planlıyordum sys fan konusunda sıkıntı yok watt değeri karşılıyor ama fanın Argb portu kaç watt çekiyor bilmiyorum fanın model bilgisinde sadece 5V yazıyor Argb için Anakartım B850 tomahawk 3+3+2 yaparsam mı daha güvenli olur yoksa hub...
  2. Brysf

Yardım Fanlar İçin Hub Gerekli Mi ?

Sistemde 8 adet fan var fan modelini ekledim aşağıya bir sys fan girişine en fazla kaç fan bağlanabilir anakart zorlanmaması için hub alıp sataya mı bağlamalıyım yoksa 3 fanı bir sys fana diğer 3 fanı da sys fana kalan 2 fanı da farklı sys fan girişine bağlasam sağlıklı olur mu anakart zorlanır...
  3. Brysf

Lian Li Vision Compact Soğutma Nasıl Olmalı

Şimdi Kasayı üstü cam olarak kullanıyorum Fanlarını Alacağım Alta 3 reverse olacak onu biliyorum peki dikey radyatöre 3 tane reverse mi olacak normal mi en iyi soğutma nasıl olur
  4. Brysf

Yardım Sıvı Soğutma İçin Gıf nerden bulunur ?

sıvı soğutma ekranı için gıf arıyorum nerden bulabilirim gıfleri videoları ?
  5. Brysf

Yardım Siyah Reverse Kasa Fanı Önerisi

Vision Compact İçin Reverse Fan almam lazım tüm fanları aynı alacağım ki görüntü uyumu olsun önerilerinizi bekliyorum
  6. Brysf

Lian Li Vision Compact İçin Sıvı Soğutma Önerisi

Galahad 2 Performance almıştım ama iade edicem almışken ekranlı almak istiyorum ama Lian Li yazılım konusunda sıkıntılı gibi bu modeli alsam uyar mı dik montajda bilen arkadaşlar acil yazarsa sevinirim https://amzn.eu/d/3OXi2el
  7. Brysf

Yardım Lcd 360mm Sıvı Soğutma Önerisi

Vision Compact Kasaya Dik Takacağım estetik güzel duracak bir model arıyorum aklımdaki model bu ama aynı fiyat bandında daha iyisi var mı bilmiyorum Lian Li almak istiyorum fakat sorunlu diyorlar hep Thermalright Hyper Vision 360 Ub Argb Black 360MM Intel-Amd Uyumlu Işlemci Sıvı Soğutucu...
  8. Brysf

Yardım 360Mm Sıvı Soğutma Önerisi

Lian Li Vision Compact Kasa için Lian Li galahad trinity performance almıştım fakat dikey olarak sığmadı iade edip başka alacağım ama ne alsam bilmiyorum dikey olarak sığabilecek bir model olması lazım sorunsuz bir model aklımda thermalright hypervision var başka önerisi olan var mı
  9. Brysf

Yardım Sıvı Soğutma Kasaya Uymuyor ?

Arkadaşlar Lian Li Vision Compact kasaya dikey takmak için Lian Li trinity performance aldım ama dikey koyarken sığmıyor maalesef iade oluşturdum ama çok iyi fiyata almıştım şuan 10k civarı 7 ye aldım ben ama dikey kullanmak istiyorum üstü cam kullanmak için şimdi ne alsam sıvı soğutma bilmiyorum
  10. Brysf

Yardım Lian Li Fan Tavsiyesi Hangisi Alınmalı

arkadaşlar hangi fanı alacağımı bilmiyorum ekranlı fana gerek yok şu modeli beğendim ama güncel bir model mi iyi mi 8 tane olacak toplam bu 8 tane fan tek kontrolcüye yeter mi ? https://www.jumbum.com.tr/12RSL1W3B
  11. Brysf

Yardım AsiaHorse Reverse Fanlar Alınır mı ?

Normalde Lian Li Reverse fan alacaktım fakat hiçbir yerde yok Asiahorse fanlar nasıldır kullananlarınız var mı Vision Compact Kasaya 6 Tane Almayı düşünüyorum https://amzn.eu/d/ghwP0sG
  12. Brysf

Yardım Sıvı Soğutma Bloğu Nasıl Temizlenmeli

Bloğu ben sleepy ıslak mendille silmiştim üşenip galiba böyle lekelenme yapmış bunu neyle temizleyebilirim yüzeyde çizik kararma veya pürüz yok sadece böyle lekelenme var
  13. Brysf

Çözüldü✓ Fan Kontrolcü Önerisi

kasamda 4 fan var hepsini tek bir kontrolcü üzerinden rgb ve fan hızını kontrol etmek istiyorum kaliteli bir kontrolcü önerir misiniz
  14. Brysf

Bu Kabloyu Nerede Bulabilirim ?

Instagramda çok fazla karşıma çıkıyor estetik olarak çok güzel duruyor bu kablodan Türkiye’de var mıdır ?
  15. Brysf

Yardım Msı Smart Fan Mode Açık Olmalı mı ?

msı b650 tomahavk wifi kullanıyorum msı center üzerinden fanları kontrol edemiyorum biostan smart fan mode açmalı mıyım yoksa default modda mı kalmalı
  16. Brysf

Sıvı Soğutmanın Borusunun Yerini Değiştirmeli miyim ?

dostlar böyle yaptım ama acaba boruyu sol tarafa mı alsam başta öyle yapacaktım ama vazgeçtim hangisi daha sağlıklı olur ?
  17. Brysf

Yardım Radyatör Vidaları tutar mı ?

vidaların pullarını takınca çok yükseğe çıkıyordu bu şekilde vidalamamda sorun olur mu ona göre pulları takacağım
  18. Brysf

Yardım Sıvı Soğutucu Borusuna Zarar Gelir mi ?

radyatörü taktım fakat boruyu hareket ettirmeye korkuyorum resimdeki gibi yaparsam boruları bşraz daha kıvırmam lazım zarar gelir mi
  19. Brysf

Yardım Sıvı Soğutucu Üst tarafa sığar mı ?

sistemi topladım yarın sıvı soğutucu gelicek ama merak ettiğim konu var işlemci ek güç kablosu radyatörü takacağım zaman nasıl sığacak acaba ilk defa topladığım için bilmiyorum
  20. Brysf

Kablolamayı Nasıl Daha İyi Yaparım ?

şuanlık kablolamayı böyle yaptım daha iyi yapabilir miyim acaba kablolamayı
Geri