Arama sonuçları: *

1. Railof

T6 Ultra + B450m s2h + XPG Gammix D30 2x Ram kullanıp sıkıntı yaşan varmı?

İyi günler arkadaşlar Snowman T6 Ultra işlemci soğutucu, Gigabyte B450M S2H ve Adata XPG Gammix D30 8GB 2x kullanan varmı işlemci soğutucusu ramlere temas ediyormu ? sıkıntı yaşıyormusunuz. R5 3600X de nasıl bir soğutma performansı alırım. Şuan 90 dereceleri gördüğü oluyor.
  2. Railof

Kule tipi soğutucu almak mı? Custom sıvı soğutma yapmak mı?

Arkadaşlar iyi günler, belki farklı konularda denk gelmişsinizdir. 2 yıl gibi bir süre içerisinde zamanla Aliexpress, letgo ve sahibinden gibi sitelerden sıfır ya da temiz ikinci el ürünleri toplayarak radyatör, pompa, su tankı, cpu bloğu, fırfır, borular ve bağlantı aparatlarıyla yani custom...
  3. Railof

Custom sıvı soğutma için en ucuz yollu f/p ürünler bilen varmı?

Arkadaşlar dayımın kasası için custom sıvı soğutma ekipmanları 2 yıl gibi bir sürede topladık sadece cpu ve kuzey köprüsünü sıvı soğutma yapıyoruz. Şuan bitmiş durumda ve 1000TL gibi bir şey tuttu. Şimdi yeni aldığım kasa için A-RGB odaklı en f/p ürünleri arıyorum. 2 yıl gibi uzun bir sürede...
  4. Railof

Hyper 412S modelinde Cooler Master marka kule tipi işlemci soğutucusu hakkında.

Cooler Master markasının Hyper 412S model kule tipi işlemci soğutucusu sahibiyim ama maalesef kullanamıyorum am4 yükseltme kiti bulamıyorum türkiyede acaba sizin bildiğiniz satan bir yer varmı?
  5. Railof

220 +/-%10 TL bandında CPU soğutma tavsiyeleri alabilirmiyim r5 3600x için.

Konu başlığından görüldüğü üzere yeni almış olduğum pc ye cpu soğutucu eklemesi yapıcam ve bütçem malesefki bu kadarla sınırlı.
  6. Railof

GAMETECH 7R Pro fan sizce nasıldır?

Arkadaşlar kasama 2-3 adet fan alıcam arctic serisi fanlar acayip pahalandı ve stoklarda kalmadı bu fan sizce nasıl 3 adet alıcam 125TL ye denk geliyor. LİNKİ Hız : 1000 ~ 1200 (+/- 10%) Hava akışı : 65CFM Hava basıncı : 1.273mm/H20 Gürültü : 16.5 dBA Çalışma Voltajı : 12V DC Nominal Akım ...
  7. Railof

Sharkoon RGB FLOW Fan Dizilimi

İncehesap.com dan topladığım sisteme bu kasayı ekleyerek aldım sistemde 2 tane fan hediye ediyorlar 120mm lik 1 tane de kasanın kendi fanı var sizce aldıktan sonra bu kasanın fan dizilimini nasıl yapmalıyım? RGB takıntısı olan birisi değilim f/p ürünleri daha çok ilgimi çekiyor internette bu iki...
Top Bottom