Arama sonuçları: *

1. Serhat ''FurBauZz''

2. El Sıvı Soğutma Önerisi

Kolay gelsin arkadaşlar sistemi biraz değiştirmeye karar verdim sıvı soğutma eklemek istiyorum 240mm veya 280mm sıvı soğutma önerisi verebilir misiniz, 2. el olarak hem fiyatda üzmeyecek hemde performansta üzmeyecek.
  2. Serhat ''FurBauZz''

Termal Macun Önerisi

R3 3100-T6 Ultra ikilisinin termal macununu değiştireceğim ve kasaya genel bir temizlik yapacağım. Bundan önce Arctic Mx-4 2019 kullanıyordum şuan başka bir macuna geçmeyi düşünüyorum veya aynısından devam edeceğim. Ancak bu aralar piyasayı takip edemediğim için bilgisiz kaldım. Önerebileceğiniz...
  3. Serhat ''FurBauZz''

Ryzen 3 3100 O.C Ayaları

Ryzen 3 3100 var bugün O.C deneyeyim dedim hangi ayarla başlayayım? Kasa Darkflash Pollux, işlemci soğutucusu Snowman t6 Ultra hangi ayarlar ile başlamamı önerirsiniz ona göre stres test yapıp ilerleticem.
  4. Serhat ''FurBauZz''

R3 3100 O.C Ryzen Master ile

Snowman T6 Ultra ile soğutuyorum kendisini. Önümde ryzen master açık. O.C yapmak istiyorum bilgili arkadaşlar varsa bana bir takım değerler söyleyebilir mi? Çok yorulmasın sonuna kadar sömürülsün istemiyorum 3.6 da çalışıyor şuan 3.8 veya 3.9 da çalışsa benim için kafidir. Bunun için ne kadar...
  5. Serhat ''FurBauZz''

B450 Tomahawk Max ve MSİ Mag Forge 100R Uyumu

Bu kasa ile anakartı almayı planlıyorum. Bazı sorularım var. 1-) Anakart ARGB destekliyor mu? 2-) Kasa ile anakart uyumlu mudur bir sorun yaratır mı? 3-) Kasanın fanları ARGB anakart ARGB desteklemezse bir sorun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Serhat ''FurBauZz''

Yardım Sıfır T6 ULTRA Çalışmadı

Sıfır olarak T6 Ultra aldım bu sabah taktım stock fanı söktüm gayet güzel bir şekilde montajladım kablosunuda CPU fan kısmına taktım ama çalışmadı ve ışığı bile yanmadı sebebi ne olabilir?
  7. Serhat ''FurBauZz''

T6 Ultra DarkFlash Pollux Kasama Sığar mı?

Kasam Darkflash pollux atx bu kasaya sığar mı bir sıkıntı çıkar mı ?
  8. Serhat ''FurBauZz''

-REHBER- Termal Macun Değişimi ve Hakkında Bilgiler

TERMAL MACUN NEDİR ve NE İŞE YARAR: Termal macun işlemci ve ekran kartı ile bunların soğutucuları arasındaki ısı alışverişini kolaylaştırmak için kullanılan maddedir. Termal macun günümüzde neredeyse her işlemci ve ekran kartında fabrika çıkışlı olarak kullanılır. Ancak zamanla kurumaya ve...
  9. Serhat ''FurBauZz''

Snowman T6 Ultra vs M200 İşlemci Soğutucusu

Bütçe kısıtlılığından dolayı M200 almayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz M200 al yönünde mi yoksa biraz daha biriktirip T6 Ultra almak mı?Aralarında çok fark var mıdır?
  10. Serhat ''FurBauZz''

İşlemci Soğutucusu Önerisi

İşlemcim 3100 bunun için soğutucu istiyorum.Kule tipi değil normal.Bekliyorum önerilerinizi.Yanına da termal macun önerirseniz iyi olur 20-30 TL civarında olabilir o da.
  11. Serhat ''FurBauZz''

Crucial Ballistix 8 GB 3000 mHz CL15 O.C Performansı Nasıldır?

Sistemimde iki adet Ballistix 8 GB 3000 mHz ram var.Bunların O.C performansı nasıldır 3600 mHz yapsam sıkıntı çıkar mı?
  12. Serhat ''FurBauZz''

overlock yapma yaptırma

arkadaşalar bir tartışma olsun overclock çok farkediyor mu ? evde kendimde yapabilir miyim yoksa bir bilgisaayaarcıyamı götüreyim ?
Top Bottom