Arama sonuçları: *

1. Eminertekin

Yardım Kapalı Sıvı Soğutmaya Hangi Sıvı Konulur?

Merhabalar, kapalı devre xigmatek scyla 120mm sıvı soğutmam var ve sıvısı bitti bende tıpasından açıp kalan sıvıyı boşalttım ve sıvı ziftleşmeye gitmiş sararmış ve içinde tanecikler vardı bu sıvının yerine ne koymam lazım saf su, antifriz vs mi yoksa farklı özel bir sıvısı mı var?
  2. Eminertekin

Yardım SilverStone TD03-LITE alınır mı?

Merhabalar 275tl ye bu soğutucuyu aldım sizce nasıldır (NOT: param güvende ile aldım satıcı sorunsuz dedi.) sizce nasıl kullanacağım işlemci ryzen 5 1600af
  3. Eminertekin

snowman x4 vs darkfreezer x94rd

hangi soğutucu daha iyi ikiside aynı fiyata veriyor (2.el)
  4. Eminertekin

Yardım İşlemci sogutucumu nasıl takmalıyım?

Hepinize merhaba arkadaslar ben kardesim icin dark freezer x94rd fan aldim fakat ramlere baski yaptiği icin kuramadim sizce ne yapmaliyim bunun icin 3 cozum dusundum hangisidaha mantikli olur Çözümler : 1- arka kasa fanini sokup onu öne takmak 2- islemci sogutucusundaki 1fanı kaldirmak 3-...
  5. Eminertekin

Yardım msi afterburner ile ekran kartına hiç uğraşmadan nasıl oc yapılır ?

burayla oynayarak saat hızını yükselterek mavi ekransız oc yapabilirmiyim?
  6. Eminertekin

Yardım 100tl ye soğutucu önerisi am4

bütçeyi çok aşamam oc için ne önerirsiniz?
  7. Eminertekin

Yardım XPG gammix d30 ram 3600mhz OC nasıl yapılır

duyduma göre 3000mhz cl16 ram im 3600mhz cl18 e kadar çıkabiliyormuş nasıl yaparım voltaj la oynamadan mavi ekran yer miyim anakart ım b450m s2h bilen varmı
  8. Eminertekin

Yardım farklı marka kontrolcü farklı marka fan a uyar mı?

bende bu kontrolcü var 6pin aigo dr12 de 6pin uyar mı ?
  9. Eminertekin

rgb fan aldım alırım bir H.O

Arkadaşlar ben 2 senedir rgb fan istiyordum ve sonnunda aldım ve bugün elime ulaştı tam 14 gün içersinde çin den elime geldi ve 18tl vergi ödedim ALLAH herkese istedği şeyleri almayı nasip etsin -AMİN
  10. Eminertekin

Yardım Aliexspress ürün iade

Arkadaşlar ben çin den bir rgb fan almıştım ama ürü hatali geldi ben de aliexspress destek e basvurdum o da iade yi kabul etti ve ben daha urun u gonderemeden direkt 1 gun sonra paramı iade etti ama satici bana adress vermiyor ben nereye gondercem bu ürünü lütfen yardim edin
  11. Eminertekin

Yardım Corsair RGB fan hakkında

Arkadaslar ornek corsair in fanini ya da aigo nun msi kontrolcuye takip calistira bilir miyim
  12. Eminertekin

Yardım RGB fan kiti onerisi

Arkadaslar bana 4lu rgb fan kiti lazim bir sey onerir misiniz butce maks 210tl not sadece fan da olur ama rgb lazim kontrolcum ve kumandam var
  13. Eminertekin

Cool moon f yh RGB fan seti

https://a.aliexpress.com/_B0RRaH 4lu setini 20dolara aldim kac tl vergi gelir ve nasil set
  14. Eminertekin

wraith prism alınır mı ?

wraith prism alınır mı öneriniz ne overclock yapmıcam sadece soğutma için ve 2.el mi almamı yoksa sıfır almamı mı önerirsiniz ya da freezer 34duo esports mu alayım pek fiyat farkı yok
  15. Eminertekin

(ÇÖZÜLDÜ) cooler master a71c

benim ryzen 3 3200g işlemcim var yük altında 70 derece üstünü stok fanla görmüyor oda sıcaklığım 24derece olmasına rağmen sizce cooler master a71c gibi bir soğutucu alsam dahada düşer mi not overclock yapmıcam ve maks bütçem 190 tl
Top Bottom