Arama sonuçları: *

1. DeadPix

Yardım AMD stok soğutucu mu monte edemiyorum

Arkadaşlar merhaba termal macun değişimi için soğutucu mu söktüm temizledim yeni macunu sürdüm ama şimdi soğutucumu takamıyorum vidaları döndürüyorum ama vidalarda hareket yok yardımcı olursanız sevinirim. 1625580565 Termal macunu sürdüm 20 dakikadır bekliyorum
  2. DeadPix

Yardım Kasaya ekstra 2 adet fan ekleyeceğim nasıl bağlamalıyım

Merhaba herkese kasamın üst bölgesine 2 adet fan takacağım kasanın genel havasını soğutması için Youtube de video izledim sizce hangisini yapmalıyım. Bana 5. mantıklı geliyor neden diye sorarsanız kasam az hava alıyor sistemim imzada yazıyor o yüzden egzoz kısmına yakın olan tarafı yani...
  3. DeadPix

Termal Macun+2 Tane Fan mı? CPU Soğutucusu mu?

Merhaba herkese termal macunu değiştirmem lazım Arctic MX 4 termal macununu alacağım yanına ise 2 adet BU FAN dan alacağım kasamın üst bölgesine montajlayacağım ama 2000 rpm ne kadar fazla ses çıkartır ne kadar rahatsız eder bilmiyorum. Yada 200 tl ye içinde termal macun olan işlemci soğutucu...
  4. DeadPix

Yeni CPU Fanı mı? Yeni Termal Macun mu?

Merhaba herkese işlemcimin termal macununun değişme zamanı geldi aklımda ARCTIC MX 4 almak vardı. Sonra CPU soğutucularının da içinden termal macun çıktığı aklıma geldi. Ya CPU fanı alıp içindeki termal macun ve fanı kullancam. Yada ARCTIC MX 4 alıp stok soğutucuyla devam etçem. Siz hangisini...
  5. DeadPix

Sizce bu sıvı soğutma alınır mı?

Merhaba herkese sadece meraktan soruyorum sizce alınır mı? Eğer alınmazsa neden alınmaz? https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-masterliquid-lite-240-mlw-d24m-a20pw-r1-sivi-sogutma-cpu-sogutucu-fiyati,304463360.html
  6. DeadPix

Yardım Sıvı Soğutma mı Yoksa Hava Soğutma mı?

Merhaba herkese tek fanlı sıvı soğutma ne kadar iş yapar sizce? Yada sıvı soğutma yerine 2 fanlı hava soğutma soğutma mı alsam?
  7. DeadPix

Çözüldü✓ 8g Termal Macun Alsam Ömrü Ne Kadardır?

Merhaba aliexpressden termal macun alacağım: 8g alsam işlemciye kaç kere sürerim? Termal macun açıldıktan sonra hemen mi kullanılmalı yoksa kendi şırıngasının içinde bekleyebiliyo mu?
  8. DeadPix

Öneri Aliexpress den 12mm Kasa fanı Ve CPU Soğutucu

Merhaba aliexpressden kasanın tepesine koymalık 2 adet fan önerisi verebilir misiniz? Işık olmasın ve sessiz çalışsın yeterli. cpu soğutucusu farketmez düzgün olsun yeterli CPU SOĞUTUCUSU İÇİN:150 TL KASA FANI İÇİN:100 TL
  9. DeadPix

Yardım Termal Macun Önerisi ve Ne Zaman Değişmeli

Merhaba bilgisayarımı alalı 2 yıl oldu daha termal macun değiştirmedim değiştirsem ne olur? Aliexpressden termal macun önerisi yapabilir misiniz? Ayrıca şuan işlemcimi stok fanla kullanıyorum yeni alsam fps fark ettirir mi? Ve cpu fan önerisi
  10. DeadPix

Aliexpressden Cpu soğutucu alınır mı?

CPU soğutucu olarak ne önerirsiniz aliexpressden 10-20 dolara
  11. DeadPix

Öneri Aliexpressden Sıvı Soğutma Alınır mı?

Aliexpressten malum 10-20 dolarımız var bu parayla sıvı soğutma alınır mı sorunsuz gelir mi? Aliexpressden bildiğiniz marka sıvı soğutma linkleri bırakabilir misiniz?
  12. DeadPix

Yardım Kasaya ek fan taksam ısıyı performansı ne kadar fark ettirir

Merhaba kasama 2 adet linkteki fandan takmak istiyorum soğutmada ne kadar iş yapar performans arttırır veya düşürür mü fanların dışa mı yoksa içe mi dönmesi lazım? FAN: https://www.hepsiburada.com/tx-12-cm-sessiz-siyah-kasa-fani-txccf12bk-p-BD100434 KASA...
  13. DeadPix

Yardım Kasaya ek fan taksam performans artar mı

Merhaba ucuz yollu 2 adet 12cm fan almak istiyorum. Fan: https://www.trendyol.com/hadron/12-cm-isiksiz-kasa-fani-4-pin-power-p-36705088?boutiqueId=545892&merchantId=107661 Kasa...
Geri