Arama sonuçları: *

1. Faveouls

THERMAL GRIZZLY Kryonaut Türkiye Yetkili Satıcısı Kim?

Kryonaut modelini kullanıyordum 6 ay oldu ve tekrar satın almak istiyorum, sıcaklık problemleri yaşıyorum. Ben bu marka ve modelinin orijinalini nereden bulabilirim. Hangi satıcı bu ürünün distribütörü?
  2. Faveouls

Thermal Grizzly Seçimi

Arkadaşlar Thermal Grizzly alıacağım. Zaten bu termal macunun kullanıyordum fakat artık 6 ay'ı geçti ve değiştireceğim. Thermal Grizzly'i her satıcı orijinalini satmıyordu. Amazonda bu satıcıyı buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Ben ilk başta deniport üzerinden almıştım. Doğru satıcı olduğunu...
  3. Faveouls

Ryzen 5 3600 Sıcaklık Değerlerim Hakkında Destek

Youtube, Twitch vs. gibi sitelerde 8000-12000 bitrate videolarda işlemcim 60 derece oluyor. Bu bitrate ise 1080p 30-60FPS videolara denk oluyor. Sizce bu normal mi? İşlemcimin fanı stok fan, termal macunum ise Thermal Grizzly Kryonaut. 2-3 ay oldu termal macunu alalı ve ilk sürdüğümde de bu...
  4. Faveouls

Sıvı Soğutucu Önerir Misiniz

Bütçe: 1000-1500TRY Fan Boyutu Desteği: 360mm Benim bulduğum ID-Cooling Frostflow x 360. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. Faveouls

Ekran Kartı İçin Pad Ve Termal Macun Önerir Misiniz?

Bütçe sınırı yok dostlar, kaliteli termal macun ve pad önerilerinizi bekliyorum. Yurt içi satışı olsun önereceğiniz ürünlerin lütfen :) Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar dilerim.
  6. Faveouls

Hangi Termal Macun Daha İyi?

BÜTÇE:150TRY Mining yaptığım için bilgisayar sürekli açık ve ekran kartı sıcaklığımı amd software üzerinden görüyorum 47-50 derecelerde geziyor. İşlemciye baktım ve işlemci 60 derecelerde geziyor. Ben Ethereum madenciliği işlemci kullanmıyor diye biliyorum. %1 işlemci kullanılıyor ve 60 derece...
  7. Faveouls

Snowman T6 Ultra İle Snowman M200 Combo Arasında Ne Kadar Fark Olur?

Arkadaşlar bu iki soğutucu arasında ne kadarlık bir fark olur?Ryzen 5 3600x için almayı düşünüyorum.Arasındaki fiyat cidden değer mi?Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
  8. Faveouls

FSP Speed Series 600W - Bu PSU sorun yaratır mı?

https://urun.n11.com/guc-kaynagi/fsp-speed-series-600w-12cm-fan-80plus-bronze-hydro-5yil-garanti-P403185330?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.8 Sipariş verdiğim satıcı linkte.PSU hakkında sıkıntım yok kaliteli ama ucuz diye aldım bu satıcıdan.Yorumlarda...
  9. Faveouls

Molex ile Fan çoklayıcı takarsam +8 fan ekleyebilir miyim?

https://www.hepsiburada.com/alfais-4336-8-port-fan-coklayici-p-HBV00000NWABC?magaza=Evaletim Arkadaşlar linkteki fan çoklayıcıya molex kablosunu takınca 8 adet fan takabilir miyim rahatça ?
Top Bottom