Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

Termal Macunu En Verimli Şekilde Sürmek

Termal macunu işlemci yüzeyine nasıl sürmeliyiz buna cevap veren güzel bir video olmuş. Ben de şimdiye kadar termal macunu sürüp işlemcinin tamamına yayıyordum demek ki doğru olan da buymuş. Umarım işinize yarar
  2. DenizAktaş

Snowman T6 Ultra Kule Tipi Soğutucu / Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz/4.5GHz Testleri

Merhaba, yaklaşık bir hafta önce işlemcim için bu soğutucuyu alıp alttaki konuda incelemiştim. İnceleme: https://donanimarsivi.com/forum/konu/snowman-6-bakir-borulu-rgb-cift-fanli-f-p-cpu-sogutucu.68967/ Forumda Ryzen 5 3600 için sıcaklık problemi konuları çoğalınca bu soğutucunun birde test...
  3. DenizAktaş

Yardım Biri daha yavaş dönen kasa fanı

Merhaba, 2 adet kasa fanı satın almıştım ikisi de aynı marka aynı model ikisini de montajladım ama biri daha yavaş dönüyor nedeni ne olabilir? ikisi de molex 4 pinli. PSU dan gelen erkek kabloya taktım ama iki fanı da aynı girişe üst üste taktım acaba bu yüzden mi? Molex çoğaltıcı alsam düzelir mi?
  4. DenizAktaş

Ekran kartı garip sıcaklık değerleri RX 5700

Merhaba, MSI Radeon RX 5700 Mech GP Oc ekran kartımın sıcaklık değerleri COD: Warzone ana menüde fotoğraftaki gibi. Oyun içinde de 80-83 dereceleri buluyor. Sizce bu kart için bu sıcaklıklar normal mi değilse nasıl bir yol izlemeliyim? 1080p de oynuyorum diğer ayarlar Ultrada
  5. DenizAktaş

Yardım B-Die Ram Overclock sorunu

Merhaba, Ramlerime overclock yapmaya çalıştım ama bir türlü başarılı olamadım 2 kere anakartıma cmos reset yapmak zorunda kaldım ekran gelmedi nerede hata yapıyorum çözemedim Ramlerim: Corsair Vengeance LPX 16 GB(2x8) 3000MHz CL16 CPU: Ryzen 5 3600 Anakart: MSI B450M A Pro Ram özelliklerim...
  6. DenizAktaş

Öneri Snowman T6 Ultra bakır borulu RGB çift fanlı F/P CPU soğutucu

Merhaba, bir süredir stock fandan kurtulmak istiyordum araştırmalarım sonucu bu fanla karşılaştım fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Bugün elime ulaştı montajını yapıp testlere başladım. Kısacası şuan gayet memnunum görünüşüyle de çok şık duruyor iki fanı da RGB özellikli. Yalnız biraz büyük...
  7. DenizAktaş

Ram Overclock

Merhaba, (2x8GB) CORSAIR 16GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 Ramlere sahibim Ana kartım: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) Bu ramlere maksimum ne kadar overclock yapabilirim örneğim 3200MHz CL 14 yapabilir miyim? Birde nasıl yapabilirim internette bununla ilgili bir kaynak bulamadım yardımcı...
  8. DenizAktaş

Termal Macunlar nerde

İşlemcime oc yapacağım için termal macun arıyorum ancak kaliteli olanların stokları hiç kalmamış acaba ben mi bulamıyorum? Bana oc için kaliteli termal macun önerir misiniz bütçem 50-100 arası link atarsanız da harika olur
  9. DenizAktaş

Ryzen 5 3600 OC yapmak için soğutucu

Merhaba ben R5 3600 işlemcime oc yapmak istiyorum. Nasıl bir soğutucu önerirsiniz? Sizce aşağıda linkini bıraktığım ürün nasıl yeterli olur mu? 6 bakır boru ve 2 fanlı diyor? Bütçem 350-400 civarlarında 400ü çok az geçebilir de. Bahsettiğim 6 bakır boru 2 fanlı soğutucu...
Top Bottom