resimdeki gibi 6 pinli fan thermaltake kasam var 120 veya 140 mm lazım buna hangi fan olur 6pin yardım ederseniz sevinrim hayırlı bayramlar bütçe max 250
250 tl bütçe 6 pin bağlantılı argb fan lazım ne almalıyım bilmiyorum kontrolcum 6 pinli kontrolcumun resmini koydum egzoz fanı olarak kllanacam marka önemli değil kaliteli olmalı ben bilmiyorum
oyun oynarken elimi kasanın ust tarafına koydum radyatorun oraya yani biraz sıcaktı yerini değişmeyi düşünüyorum , suan kasanin ust tarafında takılı acaba on tarafa mi alsam boyle mi durmalı böyle iyi mi yoksa nasıl daha iyi olur
resimdeki gibi taktım arka tarafa çıkışa elimi uzatıncaılık hava geldi biraz borulara dokununca da biraz ılıktı sıcağa yakın. doğru takmışmıyım,sıkıntı olurmu böyle kullanırsam biri yardım ederse sevinirim
elimde fazla bir fanım var. mavi renk yanıyor. kasaya egzoz fanı olarak takmak istiyorum ama görüntüyü bozuyor nasıl ışığı kapatabilirim
fanım ise şu: https://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-4c-15-120mm-mavi-led-fan.html