Arama sonuçları: *

1. Feignclound

Öneri Termal Macun Önerisi

Arkadaşlar merhaba , 150₺ gibi bir bütçem var , 5600x işlemci kullanıyorum ve 240mm sıvı soğutmam var. Kaliteli bir macun önerisi yapabilir misiniz ? Teşekkürler.
  2. Feignclound

Raijintek Orcus 240 RBW Fan Dönmüyor

Arkadaşlar selam , 3 ay önce kadar Raijintek Orcus 240 RBW sıvı soğutma almıştım. Bugün farkettim ki soğutmanın ortadaki fanı dönmüyor. Fakat soğutma çalışıyor. Sıvı sesi ve radyatör fanları dönüyor. Sizce neden olabilir ?
  3. Feignclound

Çözüldü✓ Raijintek Orcus 240 RBW Kablo Bağlantısı

Arkadaşlar merhaba , forumdaki önerilerle Raijintek 240RBW satın aldım. Montajını tamamladım. Fakat RGB bağlantısını yapamadım. Anakart B450M S2H. Yardımcı olabilecek var mı. Neyi nereye takacağımı bir türlü bulamadım. Videolarda da millet hızlıca atlayıp geçiyor. Görselleri ekliyorum...
  4. Feignclound

Sıvı Soğutma Önerisi

Ryzen 5 5600X işlemcim için sıvı soğutma önerisi istiyorum. Elimde şuan MSI CORE FROZR S hava soğutması mevcut.Biraz yetersiz geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. Feignclound

Kasa içi fan önerisi.

Arkadaşlar kasa içi fan alacağım , 100 TL bütçe var. Sizce bu ürün alınır mı ? 2 adet alacağım. https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/gametech-7r-pro-seri-rainbow-ledli-sessiz-120mm-12cm-kasa-fani-P188082781
  6. Feignclound

Ryzen 5 1600 işlemci O.C yapmalı mıyım ?

Arkadaşlar merhaba , işlemcime O.C yapmak istiyorum . 10 dakikalık stress testi yaptım stok soğutucusu ile maksimum 63 dereceyi gördü . 12nm olan modeli değil. Geçen Cuma Gaming Gecesinden MSI CORE FROZR S aldım . Biliyorum bu işlemci için stok soğutucu gayet yeterli ama , yeni bir işlemci alana...
  7. Feignclound

MSI GG CORE FROZR S

İndirime girecek gaming gecesinde. Sizce alınır mı ? 250-200 TL fiyat bandına düşerse.
Top Bottom