Arama sonuçları: *

1. Lyndray

Sıvı soğutmayı satmalı mıyım yoksa kullanmalı mıyım?

Merhaba, yaklaşık 1.5 yıldır lian li galahad 240 mm sıvı soğutucusunu kullanıyodum. Geçen ay soğutmamaya başladı ve işlemcim 105 dereceleri görüp kapanmaya başladı. Garantisinin bitmesine 2 ay kalmıştı ve garantiye gönderdim ürün değişimi yapıp yeni bir soğutucu gönderdiler. Araştırdığım...
  2. Lyndray

Laptop mining için soğutucu önerisi

Mining de ekran kartı yaklaşık 73 derecede çalışıyor. 60 derecelere düşürmek için soğutucu önerir misiniz? Bunu çok onermisler sizce nasıl...
  3. Lyndray

Egzoz fan çalışmıyor

Çalışan bir fanı çıkartıp daha sonra aynı girişe taktıktan sonra çalışmıyor, fanlar dönmüyor. Sorun neden kaynaklı olabilir? Yeni 1 günlük
  4. Lyndray

Corsair TM30 Termal macun alınır mı?

Termal macuna ihtiyacım var indirim iyi gibi gözüküyor. Performansı nasıl sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/corsair-ct-9010001-ww-tm30-performance-termal-macun-p-HBV00000ZH5HA
  5. Lyndray

Ekran kartı soğutması için ek fan nereye takabilirim?

Merhaba, günde yaklaşık 20 saat kadar mining yapıyorum ve önce ki kasadan kalan 1 tane boşta fanım var. Bunu ekran kartını ekstra soğutmak için nereye koyabilirim tavsiyesi olan var mı?
  6. Lyndray

Xigmatek aurora 240 alınır mı?

Merhaba elimde fazladan 1 tane ryzen 5 3600 var onu letgo dan satılığa koymuştum. Xigmatek aurora 240mm ile takas önerdi birisi henüz para konusunu konuşmadım. Soğutucu nasıl sizce alınır mı? Alınırsa üstüne ne kadar para istemem gerekiyor? Yoksa biraz bekleyip işlemciyi nakit parayla satıp...
  7. Lyndray

Ryzen 5 3600 soğutucu önerisi

Işlemci yük altında 80 85 derecelere çıkıyor frekans hızını 3.6 ghz e sabitledim ancak 4-4.2 ghz hizlarinda kullanmak istiyorum. Anakartim msi b450a pro max ve üzerinde pomp girişi yok o yüzden kule tipi soğutma düşünüyorum bütçe maksimum 500 TL. Siz ne önerirsiniz
  8. Lyndray

Ekran kartı 80 derece de kendini kapatıyor

Normal kullanımda sıkıntı yok ancak furmark testinde veya gpu ağırlıklı oyun girdiğim zaman görüntü gidiyor. Kasanın kapağı kapalı şekildeyken 80 dereceye çıkıp kapanıyor ancak açık şekilde teste soktuğum zaman max gpu sıcaklığı 75 oluyor ve kapanma problemi olmuyor. Msi afterburner...
  9. Lyndray

RX 580 80 derecede kapanıyor

Kapak açık şekilde 75 derecelerden yukarı çıkmıyor ancak kapağı kapatıp tekrar stres testi yapınca 80 dereceye çıkıp kapanıyor. Ekran kartının maksimum sıcaklık limiti sanırım 80 derecede. Onu nasıl yükseltebilirim
Top Bottom