Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Sistemime nasıl upgrade yapabilirim ?

imzamdaki sistemi biraz daha güçlendirmek istiyorum ne tür eklemeler veya değişiklikler yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı ? Konuyu yanlış kategoride açtıysam kusura bakmayın
  2. Xpertronic

Aigo dr 12 Kasa Fanı kullanan var mı ?

çok ses yapıyor mu titreme yapıyor mu acaba ışık kalitesi nasıl ?
  3. Xpertronic

Bu Fanlardan kullanan var mı ?

memnunmusunuz ses seviyesi performansı ışık kalitesi nasıl ? https://www.trendyol.com/gamepower/air-turbine-3in1-a-rgb-rgb-fan-set-kit-3x120mm-sessiz-kasa-fani-p-48915808?boutiqueId=535212&merchantId=109549
  4. Xpertronic

Fan kontrolcüsü nasıl takılır ?

arkadaşlar bu setten alacağım 2 set olarak şimdi fanları buna takacağım onu biliyorum ama kontrolcünün montajı nasıl oluyor nereye takacağım ? https://www.trendyol.com/gamepower/air-turbine-3in1-a-rgb-rgb-fan-set-kit-3x120mm-sessiz-kasa-fani-p-48915808?boutiqueId=535212&merchantId=109549
  5. Xpertronic

Bu Fanlar t6 ultraya uyarmı ?

arkadaşlar üzerindekileri değiştirmek istiyorum bu fan üzerindekilere göre kalitelidir değil mi ve t6 ya uyarmı ? https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-120-white-argb-120mm-fan/
  6. Xpertronic

T6 Ultrayı Farklı Fanla Kullanan Bakabilir mi ?

Hangi fanı kullanıyorsunuz sessiz mi soğutmada ekstra işe yarıyor mu ?
  7. Xpertronic

Thermaltake v200. Çoklayıcısız fanlar çalışır mı?

Arkadaşlar anakartım'da sadece 1 tane fan girişi var şimdi ben görüntü amaçlı bu fanı aldım 2 adet yukarı takmak için Anakart'ın üzerinde ki fan giriş yerinde egzoz fan takılı bu ikisini yukarı takarsam nasıl çalıştırabilirim nereye takmam gerekir? Kasa: Thermaltake v200. Anakart: ASUS Prime...
  8. Xpertronic

Thermaltake v200 kasa için fan hakkında

arkadaşlar 2 adet yukarı 1 adet egzoz fanı değiştirmek istiyorum rgb ile sizce bu ürünü alsam iş görür mü egzoz fan thermaltakenin kendi fanı sizce omu kaliteli olur bunlarmı egzozu değiştirmeme gerek var mı acaba kalite açısından hangisi daha iyi performans verir birde anakartımda tek fan...
  9. Xpertronic

Termal macun sürdüm iyi mi? ?

Arkadaşlar iyi mi? sizce biraz daha sürmem lazım mi veya fazla mi?
  10. Xpertronic

Arctic MX-4 2019 Edition 4 gr Doğru Olan Değil mi ?

arkadaşlar bu doğrusu değilmi 2 çeşitmiş galiba ? https://urun.n11.com/overclock-urunleri/arctic-mx-4-2019-edition-4-gr-termal-macun-P394841172?&cid=601002&gclid=Cj0KCQjw7ZL6BRCmARIsAH6XFDIuyV0ng6DLEDFL3wPyT_MEjQfMIioG3cwf_hSjZerTBofB1t4kerkaAtHbEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
  11. Xpertronic

1.1 V ile 4.2 GHz ayarı yapmam lazım yardımcı olabilecek ?

arkadaşlar t6 altım taktım şimdi 1.1 V ile 4.2 GHz ayarı yapmam daha lazım bunu bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
  12. Xpertronic

t6 ultra yaptım sonunda

arkadaşlar az önce bir konu gördüm t6 ile ilgili arkadaş fanların yerini değiştirin takın demiş dediğini yaptım çalışıyor sıkıntısız görüntüde alıyorum ve hava akışı normal olur değil mi sıkıntı yaşamam yalnız termal macunum kalmadığı için işlemcinin üstünde kalanla duruyor bu sıkıntı yaratır mı ?
  13. Xpertronic

T6 Ultra iadesi hakkında

Arkadaşlar selam t6 ile yasadıgım sorunu biliyorsunuz az çok şimdi ben elime geleli 1 gün oldu iade etmek için göndereceğim. Kalitesini beğenmediğim için diye seçenek vardı onu seçtim iade tercihlerin de ama termal macunu kullandım iade alırlar mi geri yollarlar mi sizce bu tür durum yaşayıp...
  14. Xpertronic

T6 Soğutma ile görüntü alamamak ?

arkadaşlar dün taktım t6 yı her şey yerli yerinde sıkıntı yok pc çalışıyor t6 nın fanları rgb leri çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu 10 15 kez söküp taktım eksik varmı baktım yok neyse uzun uğraşlar sonucu bıktım geri stok fanı taktım görüntü geldi t6 da görüntü alamıyorum ama stok fanı...
  15. Xpertronic

Ryzen 5 3600 İçin Soğutucu Önerisi

arkadaşlar dün baya bir sıkıntı yaşadım t6 almıştım taktım çalışmadı görüntü gelmedi vs. daha sonra stok soğutucuyla görüntü almaya başladım sanırsam aldığım t6 da bir problem vardı. İade edeceğim ve yeni bir soğutucu arıyorum t6 harici kaliteli bütçe 400 500 civarı soğutucu önerir misiniz ?
  16. Xpertronic

Çözüldü✓ T6 ultra ne şekilde monte etmem lazım?

Arkadaşlar bu beyaz yer mi ram tarafına bakacak siyah yer mi
  17. Xpertronic

Thermaltake v200 Kasaya T6 Takılınca Ramlere Temas Ediyor mu ?

Arkadaşlar bu kasayı ve T6 yı kullanan varsa ramlere temas ediyor mu acaba kullanan biri bilgi verebilir mi anakart ise ASUS PRIME B450M-K ?
  18. Xpertronic

T6 Ultra içinden çıkan macun mu arctic mx4 mü hangisi alınmalı?

Arkadaşlar içinden çıkanımı kullanmak mantıklı Arctic-mx4 almak mı iyi olur aralarında ahım şahım bir fark yoksa içindeki geleni kullanmayı düşünüyorum kullanmış ve deneyimlemiş arkadaşlar deneyimini aktarırsa memnun olurum.
  19. Xpertronic

Thermaltake v200 için 120mm x3 fan önerisi

Fiyat/performans olarak hem soğutma hem kasamın görselliğini güzelleştirmek için 3 adet 120mm fan önerir misiniz??
  20. Xpertronic

2. El t6 ultra alınır mı ortalama 10 15 gün kullanılmış

10 15 gün kullanılmış t6 ultra alınır mı termal macunu duruyor garantiside duruyor ?
Top Bottom