Arama sonuçları: *

1. Requielme

Çözüldü✓ DeepCool Ag400 İçinden Çıkan Macun

Arkadaşlar intel sistem kuruyorum işlemci olarak i5 12400f aldım.Montajlıyacağım ek soğutucu olarak deepcool ag400 aldım içinden çıkan macun nasıldır iş görür mü yoksa illaki artix mx4 almak gerekir mi?
  2. Requielme

Anakart Fan Ayarları

Arkadaşlar merhaba biostar b550gtq anakarta sahibim.Thermaltake kasam var bunda 3 adet thermaltakin fanı var.İşlemci soğutucu olarakta id cooling se 214 xt kullanıyorum.Anakartın programındaki ayarlar nasıl olmalı bu konuda yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.
  3. Requielme

İd Cooling Se 214xt Değerler

Arkadaşlar dün internetten sipariş ettiğim id cooling se 214 xt aldım.World of tanks oynuyorum ultra ayarlarda resimlerdeki değeri veriyor.Kutudan çıkan macunu kullandım.Değerler sizce nasıl?Macun değiştirsem dahada düşer mi ?
  4. Requielme

Ryzen 5 3600 Msi B450 A ProMax Kule Tipi Soğutucu

Arkadaşlar merhaba. 2.sistem olarak kullandığım pc ye işlemci için kule tipi hava soğutma almak istiyorum.Fakat biraz araştırımda sığmayabileceği ram soketlerine denk geldiği için uyumlu olmaz diye ilettiler max 800 bütçe ile anakartıma uygun kule tipi hava soğutucu önerir misiniz?. Msib450 a pro...
  5. Requielme

İşlemcide Kullandığım Termal Macun Nasıldır?

Arkadaşlar mahalle bilgisayarcısından termal macun aldım kıvamı güzeldi sürdüm lakin sistemi açmadım.Tereddüt oluştu acaba silip kaliteli bir şey mi alsam :) işlemci ryzen 5 3600
  6. Requielme

Dark Freezer X125 vs Snowman T6

Arkadaşlar tray soğtutucusuz ryzen 5 5600 aldım işlemci soğtucu olarak bütçem bu 2 arkadaşa yetiyor hangisi tercih edilmeli.Teşekkür ederim
  7. Requielme

Kasanın üst kısmı için fan Lazım

arkadaşlar xigmatek beast kasaya sahibim üst tarafına takmak için 3 adet fana ihtiyacım var hangisini önerirsiniz
Geri