Arama sonuçları: *

1. Arslan448

Yardım Dragos ls 300 reverse fanlar PWM ayarlanmıyor

Arkadaşlar 6 adet dragos ls 300 reverse fan almıştım indirimden. Ancak montaj yapabildim, yalnız bu fanlar son hız dönüyor,Kontrolcüden çıkan pwm kablosunu anakartın sysfan2 pinine taktım, naptıysam pwm ayarı yapamıyorum. biostan denedim olmuyor, anakartın msi center uygulamasından denedim...
  2. Arslan448

Yardım Sıvı soğutma pompa sesi

Arkadaşlar msi mag coreliquid a13 360 mm sıvı soğutucuyu yeni aldım ve iki gün önce montaj yaptım. Ancak pompasından dünden beri zırıltı tarzı bir ses geliyor. Çok rahatsız edici. İade mi etsen değişim mi talep etsem bilemedim, bu kronik bir sorun mu bu modelde? Sesin videosu
  3. Arslan448

360 MM SIVI SOĞUTMA MONTAJI YARDIM

Arkadaşlar msi mag coreliquid a13 360 mm sıvı soğutucu satın aldım. Fotoğraftaki kasanın üst tarafına montaj yapmak istiyorum. Üstteki 20 lik 2 tane fanı sökmeden fanların alt tarafına montaj yapsam olur mu? Fanların bir zararı olur mu soğutucuya. Ya da fanların yönlerini değiştirmek gerekiyor...
  4. Arslan448

Arctic Freezer 34 Esports Duo 7500F?

Arkadaşlar elimde Arctic Freezer 34 E sports Duo hava soğutucu var, 7500F işlemci için uyumlu mu birde soğutma için şimdilik yeterli olur mu? şu an başka bir soğutucu alma durumum yok.
Geri