Arama sonuçları: *

1. M

7800x3D için Hava Soğutucu önerisi

aklımda noctua nh-d15 ve sytche fuma 3 var ama başka önerebiliceğiniz model varmıdır 7800x3D için sıvı soğutmadan vazgeçtim.
  2. M

7800x3D için AİO önerisi istiyorum

Önerebiliceğiniz maximum 5 bin tl bandında güzel bir 360mm aio önerbilirmisiniz (not:arctic liquid freezer modeli kasama olmadı çünkü anakart soğutma bloğu engelledi)
  3. M

R7 9800X3D için bitfenix cube 360 v2 alınır mı?

9800x3d için bitfenix cube 360 v2 alınır mı?? kullanan varsa bilgilendirebilirmi?
  4. M

Anakart m.2 soğutucu padlerini nasıl saklamalıyım

Normalde soğutucusuz 1 tb m2 kullanıyordum fakat 4 tb soğutuculu aldım padler açıkta kaldı koruyucularına da çöpe attım keşke atmasaydım geri nasıl koruyabilirim böyle kalsa özelliği gidermi? Anakart kutusan koycam geri
  5. M

Corsair 5000d airflow kasaya arctic liquid freezer 3 360 sığarmı?

Anakart olarak asrock x670e steel legend kullanıyorum Mostar soğutma bloğuna değme yaparmış yapmazmı bilemiyorum ama normal aio lara göre radyatör kalın olduğu söyleniyor.
  6. M

AK620 7800x3D güzel soğutma sağlarmı?

Arkadaşlar kullanan varsa bilgi alabilirmiyim tam yükte sıcaklık değerleri nasıl seyrediyor genellikle veya önerir misiniz??
  7. M

7800x3D için ak620 dijital alıcam iyi midir??

Soğuturmu sizce tam yükte yeterince?
  8. M

Deepcool AK620 digital cooler master td500 mesh v2 kasaya sığarmı?

sistemimde linkteki ürünler mevcut ak620 modeli ram uzunluğu kasanın eni sizce kurtarırmı? https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-masterbox-td500-v2-siyah-argb-usb-32-tempered-glass-atx-mid-tower-kasa-p-45287?utm_campaign=akakce&v=1.97.8...
  9. M

Bu kasa ve bu anakart için 360mm soğutucu önerisi istiyorum

Arkadaşlar şurdaki vrm soğutma bloğuna değmicek bir sıvı soğutucu kaliteli bir 360mm sıvı soğutma istiyorum yardımcı olabilirmisiniz? 1711118111 …
  10. M

Arctic liquid freezer 280mm soğutucum anakartın vrm soğutma bloğuna değiyor

Arkadaşlar sorunum şu üst panele takarken vrm soğutma bloğuna değiyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim
  11. M

Gamebooster infinity 360mm sıvı soğutucu aldım 7800x3D için Nasıl?

sizce iade edip 2k fazla verip kaliteli bir soğutucu almam gereklimi 7800x3D için yoksa kalsın mı? Kullanan varsa bu soğutucuyu lütfen benimle paylaşsın…
  12. M

7800x3D için Hava soğutma önerisi

7800x3D yi max yükte 65 70 derecede tutacak kaliteli bir kule tipi soğutma önerisi istiyorum fiyat 3k yı geçmesin şimdiden teşekkürler…
  13. M

Bu soğutucu ryzen 7 5800x3D ye yeterlimi

https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/arctic-liquid-freezer-ii-280-intel-amd-uyumlu-280mm-radyatorlu-2x12cm-p14-fanli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00066a.html arkadaşlar bu yeterli gelirmi?
  14. M

4000D airflow kasa için fan önerisi

Arkadaşlar 4000D airflow kasa tercih ettim fakat önde 1 tane fan var 2 adet daha lazım tavsiye edebileceğiniz fan varmı orijinal hava akışı iyi bir şekilde?
  15. M

Egzoz fanının yönü doğrumu

Arkadaşlar etiketin arkada mı kalması gerekiyor yoksa tam tersimi olacak?
  16. M

Yeni kasa alacağım soğutma yeterlimi?

Arkadaşlar aerocool airhawk duo model kasa alacağım önde 2 adet büyük fan arkada bi adet egzoz fanı kendim de 1 adet üst tarafa 120mm sıvı soğutmam var sizce airflow ve soğutma için yeterlimi?
  17. M

Kasa yan camı oyundayken ısınıyor

Arkadaşlar gamdias talos m1 elite model kasa kullanıyorum kasanın üstünde 120mm sıvı soğutma var işlemci için arkada 1 adet egzoz fan önde 3 adet fan var önü cam fakat yanları hava alacak şekilde açık.Ama ne hikmetse ekran kartımın oldugu cam bölgeye oyundayken elimi değdiğrğimde ısındığını...
  18. M

Power color Red devil Rx 6750xt furmark sıcaklık değerleri

Arkadaşlar değerler sizce nasıl?
  19. M

İşlemci yük altında sıcaklık değerleri

Arkadaşlar sistemimde ryzen 7 5700x var işlemci PUBG oynarken ultra 1080p de 69 70 derece arasında geziniyor işlemci 1000 1200 rpm hızında dönüyor fanı sizce normal mi? Soğutucu:DEEPCOOL GAMMAXX L120T
  20. M

Gaming laptop soğutucu tavsiyesi

Gaming laptop soğutucu tavisyesi verebilirmisiniz?
Geri