Arama sonuçları: *

1. C

Daha önce sıvı metal kullanan var mı?

Merhaba, ekran kartım için sıvı metal aldım ama kullanmaya biraz korkuyorum, daha önce sıvı metal kullanmış olan var mı?
  2. C

Sizce beyaz fan mı siyah fan mı almalıyım?

Merhaba herkese, Kasamın önündeki 3 tane fanı değiştirmek istiyorum. Kasam beyaz bu arada. Silverstone Air Blazer 120R fanın ya siyahını yada beyazını alacağım ikisi de aynı fiyatta. Sıvı soğutmamda Silverstone Air Blazer fanların siyahı olduğu için kasanın önüne de siyah olanlardan aldım sıvı...
  3. C

400 TL hava soğutucu önerisi

Merhaba, 400 TL bütçemiz var en fazla güzel gözüken bir hava soğutucu arıyoruz T6 olmaz mesela çünkü çok çirkin. Ne önerebilirsiniz? https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-windpower-pro-intel-amd-2x120mm-argb-fan-islemci-sogutucu.html Ben bunu buldum da başka önerisi olan var mı?
  4. C

Ryzen 5 3600 ve sıvı soğutması olanlar bakabilir mi?

Merhaba, 240mm veya 360mm Sıvı soğutması kasanın üstüne takılı olan ve Ryzen 5 3600 ü olanlar 1.1V veya 1.25V sıcaklıklarını yazabilir mi? Aida64 FPU, Cinebench R23 sıcaklıklarından herhangi biri olur. Çok ihtiyacıım var bu bilgiye. Teşekkürler.
  5. C

Her soğutucuyu çıkarığımda yeni termal macun sürmek gerekir mi?

Merhaba, Sıvı Soğutmanın pompası ters şu an onu düzeltmek için pompayı işlemcinin üzerinden çıkarsam termal macunu baştan sürmek zorunda kalır mıyım? Yoksa eski termal macunun direk üstüne tekrardan takabilir miyim? Teşekkürler.
  6. C

Radyatörü öne takmaya değer mi?

Merhaba herkese, Silverstone PF360 soğutucum şu an kasamın üst tarafına takılı ve bu yüzden sıcaklıklarım çok çok iyi değil. Ama aynı zamanda soğutucu kasanın üst tarafında çok güzel duruyor. Sizce 6-7 derece için Soğutucuyu kasanın önüne almaya değer mi? Bence o kadar da kötü gözükmez ön...
  7. C

Çok yüksek CFM Fan önerisi

Merhaba, Bana ARGB Fan lazım ama CFM si çok ama çok yüksek olsun 90-100 gibi. Bütçem 200. Teşekkürler
  8. C

Sıvı soğutma çok yüksek sıcaklık

Merhaba, R5 3600 ve Silverstone PF360 kullanıyorum 1.3V ve 4.4 GHz. Sıcaklıklarım boşta 45-55 arası oyunda 58-60 arası Cinebench de ise 75 derece. Neden bu kadar yüksek?
  9. C

Termal Macun önerisi

Merhaba, 70 TL kadar bütçem var termal macun arıyorum. Arctic MX-4 bende biliyorum ama w/mk değer az geldi. https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/zf-12-yuksek-performans-12w-mk-termal-macun-4gr_pdp_5963128 Şunu buldum mesela MX-4 den daha iyi gibi. Yoksa sadece W/mk değerine bakmak...
  10. C

T6 Ultra Ses Sorunu (1)

Merhaba, T6 aşırı ses yapıyor artık katlanamıyorum Sus diye bağırasım geliyor alete. Bunun bir çözümü yok mu? Rahatsız eden hava sesi değil bu arada. Yanımda sanki sinek vızıldıyor. Kulaklık takmadan yemek yiyorum bilgisayarın yanında ve çıldırıyorum. Lütfen nasıl susturulur bu söyleyin. Teşekkürler
  11. C

Sleeve kablo önerisi

Merhaba, Sleeve kablo alacağım Beyaz olursa daha iyi olur siyah da olur ne öneririsiniz 200 lira civarı? 24 Pin ve 2 tane 6+2 lazım CPU besleme kablosu zorunlu değil
  12. C

Silverstone Air Blazer 120R nereden bulabilirim?

Merhaba, Türkiyede satan var mı bu fanı? Yoksa Teknobiyotike Mail atsam Silverstone ürünleri getirdiği için türkiyeye bunu benim için getirir mi?
  13. C

Sleeve kablo hakkında

Merhaba, Sizce sadece 24 pin ve ekran kartı için mi almalıyım? Yoksa CPU gücü için de almalı mıyım? CPU kablosu çok az görünüyor bence ekstradan 50 lira vermeye değmez sizce?
  14. C

Beyaz vs Siyah Sleeve kablo

Size sistemime hangisi daha çok yakışır? Şu an ekran kartına gelen güç kablosunun tipini görüyorsunuz adeta simit var ortasında rezalet gözüküyor. Sleeve kablodan başka çare kalmadı. Marka öneriniz var mı? Ondan da önemlisi Sadece 24 pin ve 6+2 için almayı planlıyorum CPU güçü falan gereksiz...
  15. C

T6 Ultra fanını kapatma

Merhaba, T6 dan garip bir ses geldiği için fanlarını tamamen kapatmak istiyorum ve o şekilde bir dinlemek istiyorum. Ama ayar için kullandığım program eğer fan hızını %40 dan aşağı çekersem fanın bir daha başlayamama ihtimali olduğu hakkında uyarı veriyor. Sebebi ise ani voltaj değişimiymiş...
  16. C

Radyatör fan sorusu (1)

Merhaba, Bu radyatör hakkında son konu açışım olacak. Alırsam 240mm alacağım fakat kasam sadece ön tarafa 240mm kabul ediyor. Ön tarafa 240mm takarsam bu sefer fan olarak kasanın öndeki 3 tane RGB fanı ile kullanmak zorunda kalacağım ve Soğutucu ile beraber gelen 2 argb fan çöp olacak ve kasanın...
  17. C

T6 Ultra kaça satılır?

PF240 alacağım şimdi ama eğer T6 Ultrayı satamazsam almayacağım israf olur çünkü. 1. si T6 Ultra 2.el olarak talep gören bir şey mi satılır mı? Satılma potansiyeli varsa kaça satmalıyım 150 iyi mi?
  18. C

En F/P sıvı soğutma (1)

Merhaba, Sıvı soğutma alacağım şimdi 240mm olacak şekilde maksimum 875 liraya öneriniz var mı? PF240 alacaktım ama bence pahalı ondan daha ucuz ve yakın performans veren bir şey illa ki vardır var mı bildiğiniz? Yoksa direk PF240 alacağım
  19. C

Corsair H100x vs PF240

Ryzen 5 3600 için hangisi? Gaming gecesinde H100x var. Ama fiyat çok önemli değil hangisi daha iyi o önemli
  20. C

PF240 mı Barrow sıvı soğutma mı?

Ya bu https://www.bilgisayarmodifiye.com/barrow-360mm-adreslenebilir-sivi-sogutma.html ya da PF240. 360mm ve fiyatları yakın bir fikriniz var mı hangisini almam gerektiği hakkında? şöyle de videosu var
Top Bottom