Arama sonuçları: *

1. Billur İbrahim

işlemcim boşta 60 dereceyi görüyor

ryzen 5 3500x işlemcim var ama boşta 60 derece oluyor ama garip olan şu ne kadar çok yüke sokarsam sokayım en fazla 70 dereceyi görüyor stok soğutucu var üstünde m200 soğutucum var ama termal macun sürmeyi ve takmayı bilmediğim için kenarda duruyor. sanırım işlemcimin voltajı yüksek olduğu için...
  2. Billur İbrahim

otomatik OC yapılır mı?

ekran kartımın uygulamasında ayarlara girince karşıma overclock at system startup diye bi seçenek çıkıyor bunu açsam sıkıntı olurmu?
  3. Billur İbrahim

m2 ssd soğutucu önerisi

merhaba imzada yazdığı gibi bir sistemim var m2 ssd için soğutucu blok arıyorum Akasa M.2 NGFF 2280 SSD Soğutucu (AK-M2HS01-BK) | Teknobiyotik en ucuz bunu buldum bu fiyatlara daha iyisi varmıdır ve de ssd nin üstünde sokülürse garantinin bozulacağı bir etiket var ne yapmalıyım soğutucuyu...
  4. Billur İbrahim

Overclock nasıl yapılır?

Merhaba ben sistemimi alalı daha 1 ay oldu OC hakkında hiçbirşey bilmiyorum ama bu sisteme overclock yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? (sistem imzada) overclock yapmalı mıyım yoksa şu anlık yeterli mi? hangi parçalara oc yapılabilir NOT: Şu an işlemcinin içinden çıkan soğutucuyu kullanıyorum...
Top Bottom