Arama sonuçları: *

1. Ozan GÜNER

Cooler Master SickleFlow Edge 360 ARGB Alınır mı ?

Başlıkta belirttiğim fanları buldum. 200 cfm ve 2500 rpm diyor. 200 cfm çok fazla değil mi. Gördüğüm tüm fanlar 50-70 arasıydı :D https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-edge-360-argb-beyaz-uclu-kasa-fani_u28982
  2. Ozan GÜNER

Çözüldü✓ Sıvı soğutma soketi yanlış yere mi takılmış

Arkadaşlar bilgisayarı birisine toplattim pump sts soketi boş oraya sıvı soğutma mi takılması lazim aydınlatır mısınız
  3. Ozan GÜNER

Çözüldü✓ Beyaz 3x120mm ARGB fan önerisi yapar mısınız

3x 120mm Beyaz Kasa fanı lazım arkadaşlar alt tarafa koymak için. Direkt olarak anakart argb yerine takarak çalıştırcam. Görselde eklediğim msi fanlar ile görüntü olarak uyumlu olursa güzel olur.
  4. Ozan GÜNER

Msi Mag Pano 100R Pz White fan önerisi

Kasanın alt kısmına takmak için 3 tane 120mm beyaz Kasa fanı önerisi yapar mısınız Kasa: Msi Mag Pano 100R Pz White Gaming Mid-Tower
  5. Ozan GÜNER

360mm sıvı soğutma önerisi

Bütçe 6k arkadaşla birkaç model beğendik bu modeller arasından veya başka önereceğiniz sıvı soğutma varmı Kasa beyaz ama siyah soğutma da olabilir...
  6. Ozan GÜNER

Bu işlemci soğutucu alınır mı

Arkadaşlar Hepsiburada dan Alicam satıcıyı bilmiyorum alinir mi ha birde garanti (ay) 1 yazıyor 1 ay mi garantisi var nasıl yanı 😂😂
  7. Ozan GÜNER

Bu sisteme hangi işlemci soğutucu alınmalı

Arkadaşlar aşağıdaki sisteme hangi işlemci soğutucu alınmalı yada alınmalı mi :) yardımcı olursanız sevinirim 😇 SİSTEM : Ekran kartı : MSI RX 5600XT GAMİNG X Ram : Corsair Vengeance LPX Pro 2x8gb 3600mhz Kasa : COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80 PLUS 650W 3x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA İşlemci...
  8. Ozan GÜNER

Hangi soğutucu tercih edilmeli

R5 3600x veya 3600 alicam aşağıdaki soğutuculardan hangisini tercih etmeliyim
  9. Ozan GÜNER

İdeal Isı

Arkadaşlar bilgisayar bileşenlerinin ideal ısıları ve üst ısıları nelerdir Biliyorum bu markadan markaya değişiyor ama ortalama bi değer vardir illaki
Geri