Arama sonuçları: *

1. drgustav

Yardım 3DMark sonuçları üzerine

iyi geceler dilerim sonuçları yorumları mısınız
  2. drgustav

Çözüldü✓ 3D Mark sonucum üzerine

iyi forumlar iyi geceler dilerim pc'nin performans kaybı yasıyor 3dmark testi sonuçları hakkında yorum yapabilir misiniz bu benchmark programı hakkında bilgi sahibi değilim teşekkürler
  3. drgustav

Öneri Kasama toz filtresi almak istiyorum

linkteki nasıldır 3 adet alacağım hava sirkülasyonunu etkiler mi ne etkilerse ne kadar etkiler önerilere açığım iyi forumlar https://www.teknobiyotik.com/tx-12cm-manyetik-fan-filtresi-txccff03.html
  4. drgustav

Öneri 3 pin girişli fan önerisi acil

arcitc p12 bulamıyorum boss bilişimde var sadece orası güvenilir mi ve başka önerilerie ihtiyacım var not: pwm pst olmasın
  5. drgustav

Yardım arctic bionix pwm pst

https://www.hepsiburada.com/alfais-4336-8-port-fan-coklayici-pm-HB00000NWAB9 4 pin bağlantılı herhangi pwm pst kasa fanini linkini bıraktığım fan çoklayıcıda kullanabilir miyim
  6. drgustav

Öneri dark guardian kasa için tampon fanı

iyi forumlar. dark guardian kasanın önünde bulunan üç adet fanı değiştirmek istiyorum fan önerilerinize açığım şimdilik bir tane alsam bütçem için daha iyi olur bütçe max 90 tl 3 pin veya molex girişli olursa iyi olur anakart da 1 adet sys fan girişim bulunmakta onda da arctic p12 takılı...
  7. drgustav

ryzen 5 3600 oc çekirdek

altını çizdiğim çekirdek neden %100 yükte çalışmıyor?
  8. drgustav

T6 fanlarin yönü hakkında

kasanin egzoz faninin yanındaki fan görevi mi gormeli
  9. drgustav

Yardım T6 Soğutucu Montajı Hakkında Yardım

ürünün o geçirmeli yerleri yetişmiyor ne yapmalıyım
  10. drgustav

Yardım ryzen 5 3600 sıcaklık-voltaj-soğutucu

t6 ultra almayı düşünüyorum harici olarak voltajı da sormak istedim SMALL FFT s test
  11. drgustav

Çözüldü✓ 12 cm kasa fani önerisi

dark guardian kasa kullanıcı olarak fan önerinize ihtiyacım var f/p olursa çok sevinirim rgb olmazsa iyi olur performansa önem veriyorum
  12. drgustav

Öneri t6 ultra vs x6

işlemci=r5 3600 teşekkür ederim iyi forumlar
  13. drgustav

Yardım snowman t6 üzerine

bu soğutucuyu dark guardian ile kullanan var mı yükseklik olarak problem çıkartır mı kasanın kapağına temas söz konusu mu? ve msi b450m a pro max anakart kullanacağım soğutucu ramlere temas ediyor mu? teşekkür ederim iyi forumlar...
  14. drgustav

Yardım t6 ultra uzun kullanım

ürünü uzun süredir kullanan varsa yardımcı olabilir mi şu an trendyol da 180 tl seni özledik indirimi ile 165 TL'ye alabilirim r5 3600 işlemcinin stock fanının yetersiz olduğu belirtişmiş almalı mıyım? teşekkür ederim iyi forumlar
Top Bottom