Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

Hava soğutma tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384787/thermalright-peerless-assassin-120-black-tl-c12b-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/?ref=akakce&v=1.89 https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ bunların arasında çok...
  2. Özgürcan

Ryzen 5 5600 80 derece (stok fan)

Ryzen 5 5600 stok fanla yüksek derecelere çıkıyor pc de herhangi bir işlem yok güç seçenekleri dengeli anakart a serisi a520m-k overclock veya undervolt yapamıyorum herhangi bir problem olur mu bu bana işlemci zarar görme falan
  3. Özgürcan

Ekran kartı tutucu tavsiyesi

ARGB ekran kartı tutucu arıyorum 450tl bütçem var bunu 600tl kadar esnetebilrim ama 450tl fazla olmazsa iyi olur İyi forumlar.
  4. Özgürcan

Red devil rx 6750xt overclock

Powercolor red devil rx 6750xt geldiği gibi biraz oynayıp hemen overclock yapayim dedim skor sonuçları bunlar sıcaklıklar 65 68 derece arası gezdi tabi 2k kartı 1080p kullanmanın avantajı oyunlarda 200 220w arası gidip geliyor maks tdw 250 olarak gözüküyor Superposition Benchmark da rx6750xt...
  5. Özgürcan

Ryzen 5 5600 overclock

İşlemci dün elime ulaştı ama termal macunum ulaşmadı ama Gine’de stok soğutucu ile bir sliconunu öğrenmek istedim kurulumunu yaptım. Ctr testi bir türlü yapamayınca devreye manuel şekilde yaparak öğrenmek geldi. 4.4ghz 1.1v sabitlemeyi başardım stok fanla stres testinde 75 derece ortalama...
  6. Özgürcan

150tl termal macun önerisi

Termal macun önerinizi alabilir miyim? 150tl bütçem var
  7. Özgürcan

Rx 6600xt overclock yardım

Asus rog strix rx 6600xt modelim var gpu z bilgileri ekte eklidir bellek micron iyi overlock yapabilir miyiz?, yardım ederseniz sevinirim.
  8. Özgürcan

Kasa altına fan nasıl konumlandırılması gerekir

Eski kasamın fanlarını değerlendirmek istedim ekran kartına doğru üfleyecek şekilde taktım bunun herhangi bir zararı olur mu? yoksa tam tersi mi takayım öyle de bir faydasının olmayacağını düşünüyorum.
Top Bottom