Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Öneri 3000 TL ve altı için sıvı soğutma önerisi?

Arkadaşlar bir sistem topluyorum bazılarınız biliyor her donanımın üst seviye olduğu gerçekten canavar bir bilgisayar olacak 5 yıllık kazancımı harcıyorum sisteme, R7 5800X işlemcisini almayı düşünüyorum. 360 mm sıvı soğutma arıyorum bütçem maks 3000 lira soğutma için önerilerinizi bekliyorum...
  2. Muammer Beytekin

350 TL'ye kadar işlemci soğutucu önerisi?

T6 Ultra istemiyorum. T6 Ultra istemiyorum lüften önermeyin. T6 Ultra önermez iseniz mutlu olurum. Evet şimdiden T6 önerecek arkadaşlar önerilerini kendine sakladıysa, kısaca R5 3600 için bir soğutucu arıyorum aklımda Reeven Hans ve Xigmatek WP 1266 var. WP 1266 taraftarıyım 6 bakır borusu olma...
  3. Muammer Beytekin

R5 3600 için 1000 liraya kadar sıvı soğutma önerisi?

Arkadaşlar umarım bu bütçeye de T6 ultra önermezsiniz malum her şeye T6 ultra yazıyorlar. Neyse elime bugün içinde yüklü bir para geçti bütçem 1000 lira almışken güzel bir sıvı soğutma istiyorum oc gibi bir amacım yok ama sağlam soğutucu olursa denerim. Aklımca Cougar'ın 360mm sıvı soğutması ve...
  4. Muammer Beytekin

R5 3600 işlemcisi için soğutucu önerisi? Maks 300 TL

Arkadaşlar T6 ultra hariç tüm önerilerinizi bekliyorum. Bilgisayarın anakartında bios arızası var o yüzden İtopya'ya geri gidecek. İşlemci falan hepsini söktüm bir daha uğraşmam dedim fırsa bu fırsat sökmüşken yeni bir soğutucu alayım. Temmuzdan beri aklımda idi ama malum dolar bilmem kaç lira...
  5. Muammer Beytekin

Xigmatek 1266 vs CM MA410P

İyi forumlar arkadaşlar. Bir soğutucu alacağım hala dahi karar veremedim MA410P vs MSI Core Frozr S arasından MA410P'yi seçtim fakat Xigmatek modelini yeni gördüm 6 bakır borusu var. Sizce hangisi daha iyi bir tercih olur anakartımda 12V RGB desteği mevcut. Daha da detaylandırırsam maksimum 400...
  6. Muammer Beytekin

Wraith Prism vs Msi Core Frozr S veya L

Baştan belirteyim T6 almak istemiyorum ve Artic ise piyasada yok. İyi forumlar arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım 400 civarı alınabilecek soğutucular diye aklımda Mark 2 vardı bir sebepten vazgeçtim. Merakım şu yönde Wraith prism alınır mı yani şuan maks bütçem 400 lira. Wraith prism sesli...
  7. Muammer Beytekin

400 TL'ye kadar işlemci soğutucu önerisi (R5 3600)

En baştan belirtiyim T6 istemiyorum. Arctic Duo ise stokta yok. Evet arkadaşlar sorum basit yani maks 400 lira bütçem var aklımda ki modelleri hemen yazayım. Hem bu yazdıklarım arasından hem kendi önerilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Reeven Hans, Scythe Mark 2, Msi Core frozr s veya L...
  8. Muammer Beytekin

R5 3600 için işlemci soğutucu önerisi

İyi günler arkadaşlar DA Sistem 2'yi V200 kasa ile aldım önce kasa hava akışı kötü demeden bir durun beni dinleyin kasanın ön paneli Akrilik kısmı yani gayet kolay çıkıyor. Ben akrilik kısmı çıkarıp orayı mesh yapacağım. Sistem daha kargolanmadı fakat geldikten 1 hafta sonra falan işlemci...
  9. Muammer Beytekin

Reeven Hans alınır mı?

Arkadaşlar iyi forumlar R5 3600 işlemcisini alacağım ve bildiğiniz gibi stok soğutucusu tam olarak yetmiyor. Ben de çok sıcak bir yerde yaşadığım için bana hayatta yetmez Aydın'da yaşıyorum. O yüzden araştırırken Sinerji sitesinde Reeven Hans isminde bir işlemci soğutucu gördüm. Gerek görüntü...
Top Bottom