Arama sonuçları: *

1. Kr0nos6

Sıfır Wraith Prism Kaça satılır

Arkadaşlar sıfır ürün kaç yazıp kaça düşmemi önerirsiniz (satıcı gözü ile bakarsanız sevinirim)
  2. Kr0nos6

RGB Psu Cover Sıcaklık değerlerini etkiler mi?

Bilirsiniz modifiye sayfalarında satılıyor bu tarz ürünler. Ne kadar sağlıklıdır? Sıcaklığı etkiler mi?
  3. Kr0nos6

Kasanın Üzerine Buz Koymak!

Dostlarım geçenlerde bir videoda böyle bir olaya rastladım. adam kasanın üstüne radyatör montajını yapmış ve kasanın üst kısmına, camın üzerine , demir kap içinde kalıp buz koymuş :DDD Bu işe yarar mı gerçekten merak ettim ve ben de deneyeceğim. Fikirleriniz neler? MAKARA OLSUN DİYE VE MERAK...
  4. Kr0nos6

Sıvı Soğutma radyatörüne 6 fan bağlamak

Halihazırda 6 adet şu an mevcut lakin 3 adeti biraz daha eski ve ışıksız eski derken hiç kullanılmadı Lakin model olarak eski radyatörümğn arka kısmına da aynı yönde bakacak şekilde bu fanları da bağlamak istiyorum, fanların bağlantılarını cpu fana mı yapacağım? Tek cpu fan çıkışı için 6 fan...
  5. Kr0nos6

Yardım Radyatöre Fazladan Fan Takmak İşlemci Sıcaklığını Etkiler mi? Nasıl Takmalıyım?

360mm Radyatorun üzerine 3 adet daha fan takmak işime yarar mı Eğer takarsam bağlantısını(SYSFAN mı CPUFAN mı) yapacağım
  6. Kr0nos6

Yardım Radyatöre 6 Adet Fan Takmak

arkadaşlar sıcaklığın düşmesi ve performansın artması için fan takmak istiyorum lakin yerim yok, kasanın ön panelindeki ızgaraya takılan 3 fanın direkt arkasına paralel şekilde 3 fan daha bağlasam lakin farklı sys fan çıkışlarından güç alsam ne olur? İşe yarar mı, sıkıntı çıkar mı? radyatöre...
  7. Kr0nos6

İşlemci ile gelen Wraith Prism satarsam garanti gider mi

sıvı soğutucu kullanıyorum gelen wraith'i satsam bir şey olur mu
  8. Kr0nos6

"0" Wraith Prism Ne Kadar Eder

Soru yukarıda
  9. Kr0nos6

Yardım Pump Fan RPM değerleri normal mi

Sıvı soğutma ilk kez kullanıyorum (msi 360r) Pump fan Dragon Center üzerinde sürekli 4000rpm ve üzeri gösteriyor bu normal mi
  10. Kr0nos6

Yardım R9 3900X Sıcaklık Değerleri Nasıl

Sıvı soğutucu olarak MSI 360mm kullanıyorum termal macun az önce sürdüm MX-4 2019 boşta dragon center (balanced modda 50 derece 40 derece arasında ) voltaj değerlerini ve 2 adet resim atacağım bu sıcaklık olayı çok uğraştırdı artık normal diyin ne olur :D
  11. Kr0nos6

Termal Macun Sıcaklık Değerleri Üzerindeki Önemi Nedir ?

termal macun sürmek ve sürülen termal macunun kalitesinin önemi nedir
  12. Kr0nos6

Yardım MasterLiquid ML360R RGB mi yoksa MAG CORELIQUID 360R mı almalıyım?

COOLER MASTER MasterLiquid ML360R ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu vs MSI MAG CORELIQUID 360R ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
  13. Kr0nos6

THERMALTAKE TH240 ARGB 240mm R9 3900X İçin Yeterli mi ?

wraith prism ile boşta 70 derece çalışıyor bu soğutucu yeter mi
  14. Kr0nos6

r9 3900x için f/p sıvı soğutma önerisi

sıvı soğutucu şartmış bu işlemciye wraith prism ile boşta 70 çalışıyor olabilecek en f/p ve üzmeyecek bir sıvı soğutma lazım
  15. Kr0nos6

CPU Sıcaklık Değerlerim Normal mi

Arkadaşlar sistem yeni R9 3900x boşta 57-65 derece civarında çalışıyor kasa da hava sirkülasyonu gayet iyi Bu değerler normal mi
  16. Kr0nos6

Amazon.com dan sıvı soğutucu alınır mı

Dünya çapında bir site olduğunu biliyorum ama daha önce hiç kullanmadım böyle bir ürün amazon dan alınır mı
  17. Kr0nos6

Xpg Levante ile r9 3900x soğutulur mu

kasa falan xpg soğutucu da xpg olsun istiyorum r7 5800x ya da r9 3900x alacağım soğutur mu
  18. Kr0nos6

Egzoz Fanı Olarak Sıvı Soğutma Kullanılabilir mi

https://www.itopya.com/thermaltake-water-30-120-argb-sync-edition-120mm-sivi-sogutma-sistemi/ sıvı soğutma için bu modeli düşünüyorum yeni nesil ryzen işlemciye takacağım radyatoru egzoz kısmına bağlayabilir miyim
Top Bottom