Arama sonuçları: *

1. LenKys

Öneri 360MM sıvı soğutma önerisi

Şu sıvı soğutucular arasında kaldım ama daha iyisi varsa onu takip edip iyi fiyata denklersem alıcam kronik sorunu olmayan (kendi yazılımı olmasını istemiyorum mümkünse msı center üzerinden felan kontrol edebileyim veya kendi yazılımı olucaksada sorunlu bir yazılımı olmasın) Lian Li GALAHAD 360...
  2. LenKys

2 PİN RGB kablo nereye takılır

2 pin girişli RGB yazılı kablo nereye takılır kontrolcü üzerinden geliyor Msı b550 tomhawk anakartin üzerine
  3. LenKys

Öneri 240-280mm alınabilecek en iyi sıvı soğutma

5600x için güçlü bir 240-280MM sıvı soğutma önerir misiniz? önerdiklerizden en iyisini takip edeceğim. ortalama 2500 3500 bütçem var ama daha fazlasını önerebilirsiniz çok fazla kaliteli ise zaten hemen alamayacağım indirim kovalacağim
  4. LenKys

Noctua NT H1 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar noctua NT Nh1 termal macunu almayı düşünüyorum bu fiyat eder mi? yoksa bundan daha iyisi varmı Noctua NT-H1 3.5g Termal Macun (3.5g) https://www.amazon.com.tr/dp/B002CQU14A?ref_=cm_sw_r_apann_dp_MYH21RTSF6ETQXA1P4HF macunu kullandıktan sonra kapağıni felan kapatıp 3 4 ay sonra...
  5. LenKys

Termal macun önerisi

F/P termal macun önerisi işlemci soğutucusu için
  6. LenKys

Yardım Pc de biranda fan hizi artiyior

Merhaba arkadaşlar elimdeki pc de oyun oynarken olsun mining de felan olsun bir anda 1 tane fan maksimum hıza çıkıyor 5 6 saniyeline sonra yine düzeliyor tahminime göre işlemci stok fani çünkü mining yaparkende oluyor ekran kartı fan hızını sabitliyorum o yüzden ekran kartı değil sizce bu...
  7. LenKys

sistem ayarlarini fabriya ayarlarina nasil format atmadan çeviririm

arkadaşlar yeni sistem aldim fan ayarlarını karistirdim eski haline ceviremiyorum format atmadan nasıl fabrika ayarlarina döndüre bilirim
  8. LenKys

Yardım Format atmadan ayarlardan fabrika ayarlarina alma

yeni sisten aldım msı dragon lore yazılımını biraz kurcaladım yanlış bisey yaptım galina normalde erken kartı 60 dereceden sonra fanları çalışırdı şimdi 32 dere ama yinede çalışıyor bide sistem yavaşladı eski performansını alamıyorum format atmak istemiyorum çünkü windows oem kodu tekrardan...
  9. LenKys

Bilgisayar fabrika ayarlarina alma format atmadan

yeni sisten aldım msı dragon lore yazılımını biraz kurcaladım yanlış bisey yaptım galina normalde erken kartı 60 dereceden sonra fanları çalışırdı şimdi 32 dere ama yinede çalışıyor bide sistem yavaşladı eski performansını alamıyorum format atmak istemiyorum çünkü windows oem kodu tekrardan...
Top Bottom