Arama sonuçları: *

1. MR EE

Yardım Ryzen 5950X Voltaj Sabitleme

Selamlar. İş sebebiyle 3700X’ten 5950X’e geçmek zorunda kaldım. Tarayıcıyı bile açsam işlemci anlık sıcaklık sıçrayışları yaşıyor. Fanlar bi ötüyor, bi yavaşlıyor… Rahatsız ediyor. Bi voltaj sabitlemesi veya undervolt yapsak rahatlayacak. Destek olabilecek olan var mı? Zamanında @RevDeisDou...
  2. MR EE

Hava Soğutma Önerisi

3700X işlemcim var. Normalde PF240 ile kullanıyordum. 3 yılın sonunda hakkın rahmetine kavuştu. İşlemci BF1 ana menüde beklerken bile 96 derece. Max 16.5 cm olacak şekilde, RGB olmayan, kule tipi bir soğutucuya ihtiyacım var. Ne önerirsiniz? Gidip bütçe vermedim diye Noctua falan önermeyin...
  3. MR EE

🔥 Şimdiye Kadar Gördüğüm En İyi Kasa Modlaması 🔥

Görür görmez aşık oldum. Videoda nasıl yaptığını detaylı şekilde açıklamış. Belki bizden de yapan bi deli çıkar dedim paylaştım 😄
  4. MR EE

Ryzen 3700X CTR Sonuçlarım

Selamlar. Güncel olarak işlemciyi 1.31875 V 4.4 GHz değerinde kullanıyorum. CTR testi yaptım az önce. Sonuçları paylaşıyorum. Test sırasında 1094 mV sırasında restart attı, sonra da bu sonuçları verdi. Önerisi olan var mı? Teşekkürler. ***ClockTuner for Ryzen 2.0 RC3 by 1usmus*** AMD Ryzen 7...
  5. MR EE

Ryzen 7 3700X OC Deneyimim

Selamlar. Öncelikle beni bilen bilir. OC konusunda deneyimli biri değilim. Bu işi başkasından yardım alarak yaptım. Sonra "Sen ne ara OC ustası oldun" demesinler. Aşağıda paylaştığım sistem ile ufak bir OC girişiminde bulundum ve fikir sahibi olması açısından değerlerimi paylaşacağım. Sistem...
  6. MR EE

PF240 vs Arctic Liquid Freezer II Sıvı Soğutma

Selamlar. Uzun uzun sürüncemelerden sonra şu iki model arasında kaldım. 360'lık almaktan vazgeçtim. Hatta bi ara komple kasayı değiştirecektim, ondan da vazgeçtim. Bugün satın alıyorum, benden kurtuluyorsunuz artık :D Fiyatlar birbirine çok yakın. Benim için ARGB olmazsa olmaz değil. Hangisini...
  7. MR EE

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

Efendiler selamlar. Ben koydum kafaya. Bu sefer o 360'lık soğutucuyu alacağım. Sistem imzada mevcut. 1100-1200 TL bandında 4 ürün bulabildim. Linklerini paylaşıyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkür ederim...
  8. MR EE

Cooler Master Master ML240 V2 Alınır Mı?

Alınır mı dersiniz? Baya ucuzlamış. https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html
  9. MR EE

Arctic Liquid II 360 Nasıldır?

Merhaba. Bu ürün nasıldır dostlar? Sistemim imzamdaki gibi. Dark Guardian’ın ön panelinde kullanacağım. Çok RGB sevdalısı değilim. Mevcut sistemimde bile sadece Wraith Prism soğutucunun halkasını beyaz renkte kullanıyorum. Geri kalan her şey kapalı...
  10. MR EE

Sıvı Soğutma Önerisi

Merhaba. Bu üç sıvı soğutmadan hangisini önerirsiniz? Fiyatları birbirine yakın. 3700X ile kullanacağım. Sessizlik ve güvenilirlik benim için en önemlisi. 3 derece sıcak olsun ama efendi efendi çalışsın. Başka önerilere de açığım. Teşekkürler. Silverstone PF240...
  11. MR EE

Wratih Prism USB 3.0 Üzerinden RGB Kontrolü

Merhaba. Wratih Prism RGB soğutucusunun renklerini anakarttaki USB 2.0 portu üzerinden kontrol etmek istiyorum. RGB portuna bağladığımda sunduğu çeşitlilik yok gibi bir şey. Sadece orta fanın rengi değiştirilebiliyor. Fakat anakartımda sadece 1 adet USB 2.0 girişi var. Onu da kasanın ön portları...
Geri