Arama sonuçları: *

1. mutlu pide

ThrottleStop ile undervolt yaparken CPU cache az olmasına rağmen BSOD gelmiyor

ThrottleStop'dan undervolt yapıyorum (arkada prime95 açık). Başladım CPU Cache'i indirmeye ama düşür babam düşür tık yok bilgisayardan mavi ekran vermiyor. -195'deyim hala BSOD yok. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum? Yoksa bu kadar azalamaması lazım. mV'yi indirdikten sonra 30 saniye falan beklemem...
  2. mutlu pide

AiO sıvı soğutmalarda radyatör ne işe yarar?

Valla bilmiyordum hiç de bakmadım. Bakmak istediğimde de custom sıvı soğutmalar çıkıyor. Farkı var mı bilmiyorum ama varsa yazarsanız sevinirim.
  3. mutlu pide

Cooler Master sıvı soğutmalarındaki harflerin anlamları nedir?

Mesela ML240L var ML240R var bunların farkı ne?
  4. mutlu pide

BIOS olmadan CL değeri düşürülebilir mi?

Laptop için.
  5. mutlu pide

Laptop RAM'ine overclock yapma

i3 10110U'nun bellek kontrolcüsü 2933 MHz'e kadar destekliyormuş peki neden RAM'ler 2933 MHz olmasın? (Umarım oluyordur)
  6. mutlu pide

ThrottleStop ile ilgili sorular

1. K ibresi olmayan Intel işlemcilere OC yapabiliyor mu? 2. BIOS'daki overclock ile ne farkı var?
  7. mutlu pide

Çözüldü✓ ThrottleStop Intel GPU nedir?

Undervolt yaparken onu da azaltıyor muyuz?
  8. mutlu pide

10.2 GHz overclock ile PUBG'de 1000 fps alma! (Sahte tab2 de)

1000Hz monitörünüz var ama 1000 fps alamıyor musunuz? Sadece AMD FX 8320e işlemcinizi 10.2 GHz'e overclocklayıp üstüne sıvı nitrojen dökün! Sonuçlar aşağıda: ( Bu arada video sahtedir eminim anlarsınız diye koymadım. Anlamışsınızdır da ama yazıyorsunuz imkansız diye. Yani yazmayın amacımız...
  9. mutlu pide

i3 10110U undervolt hakkında

Öncelerde Prime 95 açık değilken undervolt yapmaya çalışıyordum. Çok azalttığımda mavi ekran bekliyordum ama pcden bozuk motor sesi çıkıt yani mavi ekran vermedi. Ben de laptopu kapatma tuşuna basılı tutarak kapattım. Yine undervolt yapacağım mavi ekran vermeyip yinne bozuk motor sesi çıkartması...
Geri