Arama sonuçları: *

1. Xeaph

En iyisi Arctic mi, Silverstone mu?

Arkadaşlar f/p olarak, en iyi sıvı soğutucu hangisidir bunlar arasında? Farklı önerisi olan varsa, daha düşük fiyatlı olmak şartıyla belirtirse mutlu olurum. Teşekkürler...
  2. Xeaph

Hangi Sıvı Soğutucuyu Almalıyım?(Silverstone vs Raijintek )

İki soğutucu arasında fan farkından başka fark var mıdır? Hangisini önerirsiniz? https://www.teknobiyotik.com/raijintek-eos-360-rbw-360mm-3x12cm-adreslenebilir-argb-pwm-fanli-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html#!prettyPhoto...
  3. Xeaph

Bu ürün bu fiyata iyi mi?

Arkadaşlar böyle bir sıvı soğutucu buldum. R5 3600 kullanıyorum. Bu ürünü yorumlar mısınız? Sizce fiyat performans ürünü mü? Rgb sevmeyen bir insanım, rgb olup olmaması umurumda değil. Teşekkürler...
  4. Xeaph

Çift Fanlı Sıvı Soğutucu Önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Ben hem işlemci soğutucu almayı, hem de ekstra iki fan almayı düşünüyordum. Sonra baktım ki çift fanlı sıvı soğutucu bunların birleşimi gibi bir şeymiş. O sebepten uygun fiyatlı ve f/p sıvı soğutucu alma kararı aldım. Eğer önerileriniz varsa dinlerim. Tek fanlı çok daha...
  5. Xeaph

Bu işlemci fanı alınır mı?

Arkadaşlar 75-80 derece arasına çıkan r5 3600 işlemcim var. Stok fan var üzerinde. Bu fanı almayı düşünüyorum, ne kadar verimli olur? Elimdeki kasa Msı 100R. Sizin önerdiğiniz soğutucu var mıdır? Teşekkürler. https://www.itopya.com/msi-core-frozr-s-120mm-islemci-hava-sogutucu/
  6. Xeaph

Fanlardan biri daha az soğutuyor.

Kasamın önünde iki adam fan bulunuyor. Üstteki fan yeterince soğuturken alttaki fan ona göre yüzde elli daha az performans veriyor. Sebebi ne olabilir? Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bilgilendirirseniz mutlu olurum. Teşekkürler...
  7. Xeaph

Ekran kartımı nasıl soğuturum?

Arkadaşlar linkteki ekran kartını kullanmaktayım. Yük altındayken en fazla 75-80 dereceleri görüyorum. Normalde 40 derecelerde geziyor. Kasa içi hava akışı ve soğutma 10 üzerinden 7 diyebilirim. Sizce bu sıcaklık değerleri fazla mı yoksa normal mi? Oda sıcaklığı 28 derecelerde bu değerleri...
  8. Xeaph

Hangi İşlemci Soğutucusunu Almalıyım

İyi günler arkadaşlar. Benim kullanmış olduğum sistemin sıcaklık değerleri normal kullanımda ve 20-25 derecelik oda sıcaklığında nasıl performans verir? CPU soğutucusu önerir misiniz? Eğer almamda fayda var diyorsanız hangilerini önerirsiniz? CPU soğutucusu daha önce kullanmadım kriterlerim...
Top Bottom