Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Kasamın fanını nereden bulurum ?

Asus tuf gt 301 kasamın alttaki fanı bozulmaya başladı yenisini takacağım ama kasanın fanını arattığımda gereksiz pahalı fanlar çıkıyor karşıma. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  2. Hudzell

Bu ayarlar ile işlemcime overclock yapabilir miyim?

Clock tuner ile test yaptım sonuç olarak bu yazı çıktı: "Dıagnostıc results. AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor. CPU VID: 838. CPU tel: 1232. Max temperature: 67, 9° Energy efficient: 3,29 your CPU is Bronze sample. Recomended values for overclocking (p1 profile): Reference voltage: 1250 mv...
  3. Hudzell

Hava soğutması önerisi 2k bütçe

2 bin TL'ye hava soğutması önerisi lazım dostlar. Daha ucuz da olabilir yeter ki en iyi performansı versin.
  4. Hudzell

F/P Termal macun önerisi

Dostlar en bütçe dostu F/P macun önerisi bekliyorum çok da kalitesiz olmasın ama bütçe sınırlı olduğundan ona göre belirleyeceğim. Bütçe belirtemediğim için absürt rakamlı öneri istemiyorum teşekkürler. @Furkan Karagülle
  5. Hudzell

CPU'yu 5 GHz O.C ile kullanmak ömrünü kısaltır mı ?

Sample test yapmıştım sonuçları hatırlamıyorum diye tekrar yapıyorum, sonuçları başka bir konuda paylaşacağım. Sonuçlarda önerilen o.c değeri için yaklaşık 4950 mhz ve 1.350v yazıyordu. Bu ayarlarda kullanmak bir sakınca yaratır mı ? Tam yükte 75 dereceyi geçmiyor. İşlemci r5 3600. @RevDeisDou...
  6. Hudzell

NZXT Kraken X53 240 alıyorum ?

Sinerjiden 2.167 TL'ye buldum var mıdır daha iyisi ? https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-kraken-x53-240-mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-39421 1659553994 @DerratiX @DonanımFikir @Ckribrahim sevgili indirim kralları buna denk başka bildiğiniz güzel soğutma var mıdır *
  7. Hudzell

240 mm Sıvı soğutma önerisi

Dostlar 240 mm f/p sıvı soğutma önerisi istiyorum ama önemli bir kriter var. Kalınlığı 28mm'yi geçmemesi lazım.
  8. Hudzell

Öneri 240 MM sıvı soğutucu önerisi

Dostlar işlemcim boşta bile 80 derecede çalışmaya başladı, artık yer yer 3060'a da yetmiyor hazır sağlam soğutucu alıp biraz o.c yapma düşüncesi var aklımda. Mümkün olduğunca en uygun fiyatlı, f/p soğutucu önerinizi bekliyorum. işlemci : R5 3600
  9. Hudzell

Bu custom soğutmayı nasıl düzgünce takacağım ?

Dostlar öncelikle, sonuçta bir bilgisayardan bahsettiğimiz için yanlış bölümde konu açtığımı sanmıyorum. Sadede gelirsek bu boruları hangi sırayla koymam lazım ? 1637518300 @FPU/CACHE 1637519504 Yok mu bilen ?
  10. Hudzell

Yardım Kasamın üst kısmına bu sıvı soğutmayı takabilir miyim ?

Dostlar bazı videolarda görüyorum kasanın üstüne 240 mm soğutucular takılıyor ancak kendi sitesinde üst kısım sözde sıvı soğutma desteklemiyor. bahsettiğim video; ve bu sıvı soğutma indirime girmişken almayı düşünüyorum sizce sıkıntı olur mu ? bir de bu soğutuyu yazılımla kontrol etmek için...
  11. Hudzell

Cooler Master ML240L neden ML240L V2'den daha pahalı ?

Dostlar internette öylesine dolanırken şunu fark ettim ki ML240L model soğutucu V2 modeline göre daha pahalı. Bu fiyat farkının sebebi nedir bilen var mı ? Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim aşağıya akakçe ile bulduğum bu 2 modelin en ucuz linklerini bırakıyorum...
  12. Hudzell

Yardım İşlemcim için hangi soğutmayı seçmek daha mantıklı olur ?

r5 3600 işlemcim var prime 95 small ffts testinde 5 saniyede 105 dereceyi görüp sistem kapanıyor (evet macunu yeni cooler master mastergel pro sürüldü) (silver sample işlemci uv ayarlarını yaptım ama uv'de stabil çalışıp çalışmadığını test edemediğimden ayarları geri çektim) (kasada 4 adet...
  13. Hudzell

ml360r sıvı soğutma kasama uyar mı ?

kasam gt301 bu soğutma uyar mı rgb bağlantısı vs olarak bir sıkıntı çıkar mı tuf b450 plus anakart lütfen yardım edin soğutmayı aldım alıcam alamıyorum bir sorun çıkar diye bıktım artık
  14. Hudzell

Yardım İşlemcim için sıvı soğutma mı hava soğutması mı almalıyım ?

Dostlar r5 3600 işlemcim var prime95 small ffts testinde 5 saniyede 105 dereceyi görüp cihaz kapanıyor. Sizce ID-COOLİNG SE-234 mü kullanayım yoksa önereceğiniz herhangi bir 3 fanlı sıvı soğutmayı mı kullanayım ? biliyorum atla eşeği kıyaslamak gibi bir şey aralarında çok fark var zaten bütçemi...
  15. Hudzell

Yardım Sıvı soğutmanın ömrü var mıdır ?

dostlar r5 3600 işlemcim için sıvı soğutma almayı düşünüyorum da içindeki sıvının bir ömrü var mıdır bir ömrü varsa da ilerde içindeki sıvıyı mı değiştirmem gerekir yoksa komple yeniden bir tane soğutma mı almam gerekir ?
  16. Hudzell

Öneri 3 Fanlı sıvı soğutma önerisi

Kasam gt301 r5 3600 için soğutma önerilerinizi bekliyorum bütçeyi sizin önerilerinize göre ayarlayacağım o yüzden aşırı pahalıya kaçmadan mantıklı ve kaliteli öneri yaparsanız sevinirim
  17. Hudzell

Yardım Kasama bu soğutmayı nasıl takarım ?

dostlar ASUS GT301 kasam için bu soğutmayı almayı düşünüyorum ön panele bunu takip kasanın öndeki 2 fanını üste takmam mümkün müdür ? bu soğutmayı nasıl takarım uyuşmazlık felan olur mu ? https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-ml360r-adreslenebilir-rgb-360mm-islemci-sivi-sogutma-sistemi/
  18. Hudzell

Kasa sıcaklığım ve fan dönme hızları normal mi ?

dostlar kasam eski olduğundan model belirtme gereği duymuyorum zaten dolap gibi birşeyin içinde hava akışı kötü ve kasanın kapağı açık vaziyette çalışıyor. herhangi bir ağır işlem yapmıyorum gündelik işlerimde kullanıyorum işlemci sıcaklığı 35 dereceyi geçmiyor bios'tan baktım cpu_fan 1300 rpm...
  19. Hudzell

su ile kasayı soğutmak ?

dostlar isim vermiyim youtube'da bilgisayarı suya koyup çalıştırıyorlar oksijensiz su mu ne diyorlar kopmle akvaryum gibi cam kutuya koyuyorlar bu bilgisayara zarar veriyor mu her anakart ve parça için geçerli mi ?
Geri