Arama sonuçları: *

1. C

7600x / 14400f Soğutucu önerisi

Şimdilik 14400f ile stok fan kullanıyorum. ilerleyen zamanlarda 7600x geçeceğim. normalde burst assassin düşünüyordum fakat güzel fiyatlara sıvı soğutucular olduğunu gördüm. sıvı soğutucuya gerek olmadığını bilmiyorum ama uzun ömürlü ve uygun fiyatlı bir şey bulabilirsem bozulana kadar ilerideki...
  2. C

Yardım 2. El sıvı soğutma alınır mı ? (Arctic Liquid Freezer II)

14400f işlemcim var stok fanla kullanıyordum bir süredir. Arkadaşım kendi Arctic Liquid Freezer II 240mm sıvı soğutmasını satacak 2.5k'ya alabilirim. 6 ay daha garantisi var ürünün. ürünün iyi oılduğunu biliyorum ama hem sıvı soğutma hem de kullanılmış olması düşündürüyor, geleceğe dönük olduğu...
  3. C

Yardım Düzgün İşlemci Soğutucu Önerisi

i5 14400f işlemcim var. 1-2 aydır stok fanla kullanıyorum. işlemci en fazla 80-85 derecelere çıksa da çok ses yapıyor, hele turboya bağlayınca uçak motoruna dönüyor. Öncelikle thermalright kule tipi soğutucularına baktım 20 tane çeşit var birinin fanı değişik, ısı borusu sayısı farklı, birinin...
  4. C

Yardım AM5 soğutucuyu AM4 İşlemciye Uyar Mı ?

İşlemcim R5 5600x. Rampage Octagon C50 soğutucu almayı düşünüyorum. Uyumlu soket olarak AM5 vermiş AM4 yazmamış. Fakat bazı yerlerde AM5 soğutucuların AM4 soketlerle de uyumlu olduğunu söylüyor. Doğrudan alıp kullanabilir miyim yoksa braket gerekir mi ? Gerekirse başka bir şey almayı düşünüyorum.
  5. C

Ryzen 3600X Soğutucu önerisi

Ryzen 3600x soğutucu bakıyorum. Aklımda şunları var. hangisini önerirsiniz T6 Ultrann fiyatı daha uygun ama diğerleri arasında çok fark var mı ? T6 Ultra ...
  6. C

Ryzen 3600X soğutucu önerisi

Ryzen 3600x soğutucu bakıyorum. İkisi arasında ne performans farkı var hangisini öneriyorsunuz ?
Geri