Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Arctic MX-4 Aldım Sıcaklık Arttı

Arkadaşlar Teknobiyotik den MX-4 macununu aldım. Bildiğim kadarıyla burada orijinal satılıyormuş. Bugün sürme işlemini yaptım ve ardından test ettim. Normalde stok soğutucu ile maks 75 derece görürken bunla 80 i gördü paşamız. Sorun ne olabilir? Yoksa macun fake mi attı. Teşekkürler. Edit...
  2. Nicksiz

Maks 60 TL Termal Macun Önerisi

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  3. Nicksiz

Radeon Software'den Yaptığım Ayarlar PC Kapatıp Açınca Sıfırlanıyor

Arkadaşlar Radeon'dan ayar yapıyorum. PC kapatıp tekrar açtığım zaman sıfırlanıyor, geri eski haline dönüyor. Sonra tekrar ayarlamam gerekiyor. Üstelik "Güç Düğmeleri" ayarını yaptığım halde kaydedilmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. 1609785590 @$ilent @RevDeisDou @kandes22...
  4. Nicksiz

Radeon Software'de Manuel Fan Ayarında Sıfır RPM Yapılmıyor

Arkadaşlar kartımın fanını Radeon üzerinden manuel olarak ayarlamak istiyorum. Lakin manuel'e aldığım zaman hızı en düşük %35 yapabiliyorum. Sıfır yapamıyorum maalesef. Bunun bir çözümü var mıdır? Afterburner kullan demeyin oradan kullanmasını bende biliyorum. Teşekkürler.
  5. Nicksiz

Ekran Kartıma OC Yapmak İstiyorum Yardım Edermisiniz?

Evet arkadaşlar şu andan itibaren PC'de ilk OC'mi yapıcam. Ekran kartıyla başlamak istedim. OC hakkında tecrübeli, bilgili( @RevDeisDou @kandes22 @06ankaralı @keremcnsz24 @$ilent @Özgürcan ) Yardım etmek için yanıp tutuştuğu için "Overclock Kulübü"ne üye olan arkadaşları konuma bekliyorum...
  6. Nicksiz

Kasa Fan Girişleri Nereye Takılmalı

Arkadaşlar kasama yeni fan aldım. Girişleri bu şekilde değişik bir şey geldi. Anakart girişini sadece anakarta taksam yetermi? Yoksa girişlerin her ikisinide takmaliyim? Anakarta takılan giriş anakartta nereye takılıyor? Teşekkürler..
  7. Nicksiz

Max 80TL RGB Kasa Fanı Önerisi

Arkadaşlar Bütçem Maksimum 80TL. 14cm ve RGB Bir Kasa Fanı önerebilir misiniz?? Eğer Bu Bütçede Kaliteli 14cm Yoksa 12cm de Olabilir. Ama Mümkünse 14cm İyi Olur. Teşekkürler..
  8. Nicksiz

14-12 cm Kasa Fanı önerebilir misiniz??

Arkadaşlar kasama fan almayı düşünüyorum lakin fazla bir bütçem yok. Tanesi En fazla 70 Tl olacak şekilde 12 cm veya bulabilirseniz 14 cm fan önerebilir misiniz?? RGB olursa çok iyi olur. Teşekkürler...
  9. Nicksiz

İlk Defa Overclock Yapıcam Sorularımı Cevaplarmısınız?

Arkadaşlar Ryzen 5 1600 AF İşlemci Kullanıyorum Ve İşlemcime OC Yapmak İsitiyorum. 1. Sorum: Youtube'daki OC Videoları Güvenilirmidir(Yaptıkları işlemler, yöntemler vs.) 2. Sorum: OC Yapılan Bir Parçanın Ömrü Daha Çabukmu Biter? 3. Sorum: Bazı OC Yapımlarından Sonra Kişiler Sorunlarla...
Top Bottom