Arama sonuçları: *

1. cengizovic

RX 5600XT için termal pad almalı mıyım?

Arkadaşlar fanın birisi bozulduğu için fan sipariş ettim Aliexpress den, yanına da termal pad alayım diyorum. Termal macunu yenileyeceğim. Bozuk fanı söküp yağladım düzeldi fakat uçak kalkışı gibi ses çıkartıyor. Youtube ya da pc de birkaç işlem yapınca ara sıra fanların uçak sesinden...
  2. cengizovic

Thermalright Peerless Assassin 120 soğutucuya 3. Fan takmak

Arkadaşlar 3 lü fan alacağım. Birini egzos fan olarak takacağım. 2 tane fan artmış olacak. Ben de birini soğutucuya ekleyim diyorum. Td500 kasam var. Önde 3, üstte 3 egzos fan değişecek, soğutucunun kendisimin 2 fanı var. Acaba bahsettiğim soğutucuya 3. Fsn takmak mümkün mü? Yani taksam da...
  3. cengizovic

Çözüldü✓ Thermalright Peerless Assassin 120 soğutucu hangi siteden alayım?

Bugün tam gaming.gen.tr sitesinden siyah olanı sipariş verecektim maalesef stok bitmiş. Şimdi N11 de BetaPlusTeknoloji satıcısında var ama onun hakkında bir tane olumsuz yorum okuduğum için emin olamıyorum. Ya siyah olanı almak istiyorum ama bana da öyle denk gelir diye tırsıyorum. 1. Beyaz...
  4. cengizovic

1000 TL'ye ikinci el Corsair H45 alınır mı?

Merhaba, işlemcim AMD R5 3600 ve 4 senedir stok soğutucu ile kullanıyorum. 4 senedir yükte hiç 75 derece geçmedi. 6 ayda bir termal macun değişimi yapıyordum. Kasam da TD500 lakin dün bir anda Cs2 oynarken 85 dereceleri gördüm boşta da sıcak çalışıyor. Artık adam akıllı soğutucu alıyım diyorum...
  5. cengizovic

termal macun sonrası 3 derece düşüş (arctic mx-4)

teknobiyotikten aldığım macunu yaklaşık 8 aydır yenilemedim macunu. Şuan arka planda sadece mining varken 53-54 derece idi. Termal macun yeniledim 50 derece oldu. İşlemcim r5 3600 UV yaptım. 4.2 ghz sabit 1.175v verdim. bazen görüyordum 7-8 derce düşüşleri forumda. Bende 3-4 derece fark etti...
  6. cengizovic

360mm sıvı soğutma mı yoksa 3lü fan + kule tipi soğutucu mu?

Arkadaşlar bu hafta kasamın üstüne Cooler Master Sickleflow 120mm 3lü fan alacaktım 400 liraya ama aklıma sıvı soğutma almak da geldi. 3 lü fana 400 lira vereceğimi farz edersek, ilerde kule tipi soğutucuya da 500-600 vereceğim. Bunu biraz daha bekleyip 1000 lira civarına 360mm sıvı soğutma...
  7. cengizovic

Mining ve ekran kartı için fan önerisi

Kasam TD500 kasanın üst kısmına 3 tane fan almayı düşünüyorum. Daha çok ekran kartı soğutması için düşünüyorum. Ekran kartımın sıcaklığı mining yaparken %55 fan kullanımda 44 derece falan ama memory junction 78-82 derece diye gidiyor. Ekran kartına etki edecek güçlü fan arıyorum. Aklımda...
  8. cengizovic

3'lü fan mı yoksa sıvı soğutma mı?

Arkadaşlar kasam td500 şuan 4 tane fan var Üst kısma 12cmlik 3 fan daha takabiliyorum. Soğutmaya aşırı önem verdiğim için üste 3 fan daha almak istiyorum. Sınıfsal soğutmada başarılı sickleflow 120 geliyor aklıma 320 TL tutuyor bu şekilde. Ya da ileri dönük 360mm sıvı soğutma alayım diyorum...
  9. cengizovic

Ryzen 5 3600 için soğutucu önerisi

İşlemcimi stok soğutucu ile kullanıyorum. 1.175v 4.2 ghz çalışıyor stabil. Boşta 42-50 derece arası, oyunlarda max 60 derece görüyorum. Testlerde de yanlış hatırlamıyorsam 78-82 görüyordum max. Kasam td500 hava akışı iyi. Sıcaklık olabildiğince düşük olsun istiyorum. T6 ultra alsam yeterli...
Geri